Jill Zarin sedang bercakap tentang musim ini Suri Rumah Sebenar New York City kerana dia mendedahkan bahawa dia agak sedih tentang bagaimana musim ini telah berlaku dari segi kehadirannya dalam rancangan itu dan persahabatannya dengan ahli pelakon semasa.

Ternyata, Jill merakam lebih daripada sekadar adegan tenis dengan Luann de Lesseps, yang disiarkan awal musim ini . Dia sebenarnya merakam lebih banyak adegan dan dia terkejut kerana dia tidak muncul dalam lebih banyak episod.

'Saya membuat penggambaran musim ini tiga atau empat kali, tetapi saya hanya disiarkan sekali,' Jill mendedahkan kepada TooFab minggu ini semasa mempromosikan permaidani baharunya. “Saya mungkin masuk minggu depan. Saya melihat bahagian belakang kepala saya dalam iklan malam ini dengan jubah merah seperti kasmir.”

Dan ia bukan kerana kekurangan mencuba. Malah, Jill mendedahkan bahawa dia menjemputRHONYwanita ke majlis hari jadinya tetapi tiada seorang pun daripada mereka yang mahu datang. Mereka tidak mahu hadir dan membuat penggambaran, jadi Jill akhirnya tidak mempunyai ahli pelakon di bashnya.

'Tetapi masalahnya, apa yang saya rakam ialah menjemput mereka ke majlis hari jadi yang saya adakan, dan mereka tidak mahu datang. Gadis-gadis itu tidak mahu melakukannya, jadi ia tidak pernah berlaku,” jelasnya. 'Jadi saya tidak tahu sama ada mereka benar-benar akan membawa saya ke pameran itu atau tidak, yang membuatkan saya agak sedih.'Minggu ini, Bravo mengumumkan bahawa ia melakukan Bravo-con yang pertama di New York, di mana peminat boleh bertemu dan menyapa Bravolebrities kegemaran mereka. Tetapi Jill tidak tahu sama ada dia akan dijemput, walaupun dia telah menjadi sebahagian daripadanyaSuri Rumah Sejati New York Cityfrancais selama bertahun-tahun dan merupakan salah seorang pelakon asal.

'Saya tidak tahu sama ada mereka akan menjemput saya atau tidak atau tentang apa itu, tetapi saya fikir ia akan menjadi hebat untuk peminat,' jelasnya mengenai acara itu.

Sekarang Jill mesra dengannya Bethenny Frankel dan dia mempunyai teman lelaki baru , Gary Brody , masuk akal bahawa dia akan berada di sekeliling wanita lebih dan berseronok. Dalam pratonton untuk Musim 11, Bethenny sebenarnya rosak kepada Jill tentang Dennis Shields ' kematian, tetapi adegan itu masih belum disiarkan di rancangan itu.

Suri Rumah Sebenar New York Citydisiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam EST di Bravo.

Foto Kredit: Rodolfo Martinez/Bravo, Adam Nemser/startraksphoto.com