Kristen Taekman menawarkan kemas kini mengenai perkahwinannya empat tahun selepas suaminya, Josh Taekman , dinamakan dalam kebocoran Ashley Madison.

Lima tahun selepas muncul pada Suri Rumah Sebenar New York City , Kristen bercakap dengan Bravo TV tentang suka dan duka yang dia dan Josh lalui selepas skandal curangnya. Dia juga mendedahkan kedudukan mereka hari ini dan merenungkan masanya di rancangan itu.

'Sejurus selepas saya memutuskan untuk tidak membuat persembahan, terdapat sedikit kelipan pada skrin radar dalam tabloid dengan perkahwinan saya,' ingat Kristen semasa temu bual pada Kehidupan Selepas Bravo . “Dan awak tahu apa? Ia sangat melucukan kerana saya mempunyai ramai kawan seperti, 'Saya [bertaruh] Bravo berharap mereka mempunyai beberapa kamera yang boleh digunakan.' Tetapi sejujurnya dengan anda, tidak ada apa-apa yang benar-benar untuk dibincangkan atau untuk digunakan. Ia seperti, apa sahaja yang berlaku dalam perkahwinan saya, kehidupan peribadi saya pada ketika itu adalah peribadi.

Selepas dia keluar dariSuri Rumah Sebenar New York Cityselepas musim ketujuh, Kristen menghadapi skandal penipuan selepas nama suaminya dikaitkan dengan laman web penipuan Ashley Madison. Bagaimanapun, pasangan itu tidak pernah berpisah dan sebenarnya keluar daripada skandal itu lebih kuat daripada sebelum ini.

“Saya rasa setiap perkahwinan ada pasang surutnya dan halangannya. Dan kami mempunyai satu dan kami lebih kuat untuk itu dan di sinilah kami sekarang,” jelasnya.Kristen berkata dia berseronok semasa berada di rancangan itu. Namun, dia merasakan 'rasa lega yang besar' apabila peranannya berakhir. Yang berkata, dia memang seronok kekal dalam gelung dengan bekas bintang bersamanya .

'Saya melihat sekumpulan mereka semasa mereka menjalani penggambaran musim ini dan ia sangat menyegarkan untuk mendapatkan perkara di belakang tabir dan mengetahui apa yang sedang berlaku dan masih berada dalam lingkaran, tetapi tidak perlu berurusan dengan drama itu. ,” katanya.

Bagi bahagian terburuk masanya di rancangan itu, Kristen menyebut saat di mana Penyanyi Ramona membaling gelas wain ke mukanya ketika dia berenang di dalam tasik.

“Adalah gila bagi saya sehingga hari ini untuk berfikir bahawa dia membaling gelas. Ia bukan cawan plastik, ia adalah gelas penuh,' katanya.

Kristen juga berkata menulis blognya adalah 'sakit dalam a**' yang besar.

'Saya tidak fikir sesiapa menyukainya. Ia seperti, seperti kerja rumah, anda tahu? Dan anda sentiasa mendapat masalah untuk blog itu dan semua orang tahu blog itu muncul semasa perjumpaan itu,” katanya.

Walaupun Kristen gembira telah berpindah dariSuri Rumah Sebenar New York City, dia tidak sepenuhnya menentang untuk kembali ke televisyen realiti pada satu ketika.

“Saya perlu katakan, jangan pernah katakan tidak pernah. Saya rasa saya pasti akan menjadi lebih baik pada masa ini kerana ia mengambil masa seminit,” jelasnya. 'Ia mengambil masa seminit untuk membiasakan diri dengan keseluruhan proses.'

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: lev radin/Shutterstock.com, Startraksphoto