Nampaknya semuanya baik-baik saja Garcelle Beauvais dan Denise Richards selepas Denise keluar dari Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Garcelle dan Denise memberitahu peminat bahawa mereka masih rapat ketika mereka menggunakan Instagram pada hari Isnin untuk berkongsi video comel tarikh makan tengah hari mereka.

'Hai kawan-kawan, jadi saya tahu ini hari Isnin, tetapi saya mengambil sedikit masa untuk keluar dan bergaul dengan teman wanita, dan kami hanya mahu bertanya khabar,' kata Garcelle pada permulaan video Instagram.

Ketika itulah Denise - yang pada mulanya tidak dapat melihat kamera - muncul dan berkata, 'Hello. Seronok nak kejar. Saya telah mendengar banyak [tetapi] bibir saya terkunci.'

Garcelle bergurau, 'Mereka lebih baik.' Denise menjawab, 'Mereka.'Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Denise Richards (@deniserichards)

Wanita-wanita itu nampaknya benar-benar menikmati kebersamaan antara satu sama lain kerana mereka tidak pernah melihat antara satu sama lain sejak Denise berhenti daripada persembahan berikutan musim kecoh 10 .

Seperti yang diketahui peminat, Denise memutuskan untuk keluar dari TV realiti selepas itu Brandi Glanville mendakwa dia danBenda liarpelakon telah 'bersambung.' Walaupun Denise menegaskan bahawa dia tidak tidur denganMinum dan Datingpengarang, ia menjadi pusat jalan cerita musim ini . Pada mulanya, Garcelle berkata dia tidak akan kembali untuk musim kedua melainkan Denise akan menyertainya, tetapiYang Nyatahos bersama jelas telah berubah hati .

Baru minggu lepas, Garcelle menyatakan persahabatannya dengan Denise apabila dia bercakap dengannya Kami Mingguan sambil mempromosikan salah satu projek terbarunya.

“[Denise] bagus. Dia banyak bekerja,' katanya pada 29 April, sambil menambah, 'Saya berkata kepadanya bahawa dia kelihatan lebih muda dan lebih bahagia sejak dia meninggalkan rancangan itu.'

Garcelle kemudian berkata bahawa Denise sebenarnya 'rindu' beberapa wanita Beverly Hills , tetapi musim lepas terlalu 'sukar' terhadap rakannya.

'Dengan Denise dan saya sebagai pelakon, kami sudah biasa melakonkan watak,' jelasnya. 'Apabila anda melakukan realiti, anda perlu menjadi diri anda sendiri dan itu kadangkala sukar. Terdapat masa terdedah yang anda tidak mahu berkongsi, tetapi anda perlu melakukannya kerana anda mendaftar untuk itu .”

WalaupunAkan datang 2 Amerikapelakon ingin rakannya masih dalam rancangan itu, nampaknya mereka benar-benar masih berhubung, dan mereka akan sentiasa mengadakan temujanji makan tengah hari.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 11 tayangan perdana pada hari Rabu, 19 Mei, jam 8/7c di Bravo.

Foto Kredit: Foto Kredit: Vince Flores/startraksphoto