Kredit: MEGA, Nicole Weingart/Bravo

Garcelle Beauvais membidiknya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama di Twitter pada malam Rabu selepas wanita itu gagal bersuara membela anaknya, berumur 14 tahun Jax Nilon , yang telah menjadi topik utama sepanjang dua episod pertama pertemuan semula musim 12 kerana kebencian, gangguan yang menjijikkan dia diterima dalam talian .

Garcelle memandang ke belakang mesej berbahaya dan perkauman yang dihantar kepada budak lelakinya pada bahagian satu, dan Diana Jenkins , yang dipercayai ramai di sebalik komen itu, mengesahkan dia memfailkan tuntutan mahkamah dengan harapan dapat mendedahkan identiti mereka di sebalik serangan pada bahagian dua. Selepas itu, Garcelle berkongsi beberapa siri mesej di halaman media sosialnya yang menyasarkan rakan pelakonnya.

'Ketiadaan sekutu daripada pelakon ini sangat mengecewakan,' baca a tweet semula dikongsi oleh Garcelle pada 19 Oktober. 'Anda boleh tahu bahawa kesunyian dan kekurangan sokongan vokal semakin meningkat kepada Garcelle dan ia mematahkan hati saya.'

Garcelle Beauvais Mewarnai Kekurangan Sekutu Pelakon RHOBH

Satu lagi mesej ditweet semula Garcelle menangani reaksi yang diterimanya daripada peminat di BravoCon .“Saya beritahu awak [ Andy Cohen ]. [ Kathy Hilton ] dan [Garcelle Beauvais] membawa harapan kepada [RHOBA],” mesej itu berkata . “Reaksi peminat pada [ Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung ] tidak dapat dinafikan. Saya gembira untuk mereka berdua mengetahui bahawa mereka dihargai oleh penonton.'

Garcelle Beauvais Tweet Semula Mesej Tentang Dia dan Kathy Membawa Harapan kepada RHOBH

Garcelle juga 'menyukai' siaran tentang kesunyian diaRHOBArakan pelakon yang dipamerkan ketika dia merasai sakit hati yang ditanggungnya akibat layanan terhadap Jax.

“Sangat mengganggu saya kerana *semua orang* senyap semalam semasa [Garcelle Beauvais] mempertahankan anaknya … Dia tidak memerlukan bantuan. Tetapi kesunyian itu sangat, sangat kuat ... Sehari kemudian dan ia masih membuat saya gatal,' mesej itu membaca .

RHOBH Garcelle Beauvais Suka Catatan Twitter Mengenai Pelakon RHOBH Berdiam Diri Mengenai Gangguan Jax

Juga di Twitter, selepas melihat bahawa seorang peminat telah memanggil Bravo untuk 'memberi [ Denise Richards dan Camille Grammer ] kembali berlian mereka,” dan berkongsi fotoRHOBAalum menikmati tarikh makan tengah hari bersama beberapa hari lalu, Garcelle bersetuju.

“Saya di sini untuk ini!!” Garcelle menjawab .

Garcelle Beauvais Mempromosikan Pulangan RHOBH Denise Richards dan Camille Grammer

Garcelle kemudian pergi ke halaman Instagramnya, di mana dia berkongsi foto dan mesej yang seolah-olah menuduh rakan bintangnya menindas.

“Kita boleh berselisih faham dan masih menyayangi antara satu sama lain. Kecuali jika perselisihan anda berakar pada penindasan dan penafian kemanusiaan saya dan hak untuk wujud,” mesej yang ditulis oleh James Baldwin , dinyatakan.

'Hanya mengatakan!' Garcelle menulis dalam kapsyen, bersama-sama denganRHOBAHashtag.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Garcelle Beauvais (@garcelle)

Dan selepas berkongsi siaran itu, Kristal Kung-Minkoff dan Sutton Strarke bertindak balas dengan persetujuan dan sokongan.

Pelakon RHOBH Bertindak balas terhadap Tuntutan Penindasan Garcelle Beauvais

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian tiga Rabu depan, 26 Oktober, di 8/7c di Bravo.