Gina Kirschenheiter mendakwa dalam dokumen mahkamah bahawa insiden keganasan rumah tangga baru-baru ini melibatkan suaminya yang berpisah Matt Kirschenheiter bukanlah kali pertama, kerana Suri Rumah Sebenar Orange County star bersedia untuk memperjuangkan hak penjagaan penuh tiga anak mereka.

Dalam dokumen mahkamah yang dikeluarkan baru-baru ini, Gina mendakwa Matt menjadi 'marah' selepas mereka menghadiri hari lahir rakan pada hujung minggu. Dia mengakui bahawa ia bukan kali pertama perkara menjadi 'jelek' antara mereka.

“Dia sangat marah; dia berpeluh banyak dari hujung rambut hingga hujung kaki. Saya takut,” kata Gina mengenai kejadian 22 Jun dalam dokumen mahkamahnya, melalui Kami Mingguan . “[Matthew] menjerit di muka saya mengatakan dia akan membunuh saya. Dia menyelongkar tali bra saya, kemudian mengambil bantal dan memukul saya di bahagian kepala dengan kuat. Telinga saya berbunyi. Saya merayu dia berhenti… untuk bertenang… tetapi dia terus memukul saya.”

'Walaupun ketika saya merayu dan merayu kepadanya untuk berhenti kerana anak-anak kami juga ada di rumah, ia tidak memberi kesan kepadanya,' tambah Gina.

Gina dan Matt berkongsi tiga anak, termasuk Nicholas, 7, Sienna, 5, dan Luca, 3.Gina seterusnya mendedahkan insiden keganasan rumah tangga sebelum ini, menyatakan bahawa dia dan Matt mula bertengkar selepas berpisah musim panas yang lepas. Pada bulan Ogos, insiden yang melibatkan senjata api berlaku selepas mereka cuba membuat perjanjian mengenai pengaturan hidup anak-anak mereka.

'Saya meminta [Matthew] untuk meninggalkan saya sendirian, tetapi dia tidak akan berhenti menjerit,' kata Gina mengenai insiden Ogos 2018. “Saya berkurung dalam bilik tidur saya. Dia mula menjerit kepada saya melalui pintu berkata, 'Biarkan saya masuk! Saya perlukan sesuatu dari almari!’ Dia akhirnya memecah pintu dan terus ke almari saya.”

'Saya dapat mendengar dia bermain dengan senapang patahnya,' katanya.

Menurut Gina, terdapat 'terlalu banyak' insiden yang menjengkelkan antara dia dan Matt 'untuk diingati.'

“Pada ketika ini, saya perlu melindungi saya dan anak-anak kita. Saya dan [Matthew] telah cuba berdamai dengan harapan dapat mengekalkan keluarga kami bersama, tetapi saya kini sedar adalah lebih baik untuk kami berdua meneruskan demi anak-anak kami,” tutup Gina. 'Saya patah hati untuk kita semua.'

Mengikuti pergaduhan Gina dan Matt , bintang realiti itu diberikan perintah sekatan sementara yang menghalang Matt daripada datang dalam jarak 100 ela dari dia dan anak-anak mereka. Semasa perbicaraan yang sama, Gina telah dianugerahkan 'jagaan sah dan fizikal' sementara anak-anak.

Sebagai penceraian mereka berterusan , Gina dilaporkan merancang untuk memfailkan hak penjagaan penuh.

'Dia tidak mahu anak-anaknya takut, tetapi dia juga tahu bahawa mereka tahu apa yang sedang berlaku,' kata sumber yang rapat dengan Gina. Radar Dalam Talian , sambil menambah bahawa Matt memerlukan 'bantuan profesional' untuk isunya.

'Dia hanya mahukan statistik perceraian ini kerana jelas kepadanya bahawa jambatan itu tidak hangus,' kata orang dalam.

Gina dan Matt akan kembali ke mahkamah pada 17 Julai.

Kredit Foto: Instagram