Adakah Gina Kirschenheiter mendapat sokongan daripadanya Suri Rumah Sebenar Orange County bintang bersama mengikuti suaminya yang terasing Matt Kirschenheiter mengejutkan penangkapan atas syak wasangka keganasan rumah tangga?

Menurut laporan baru, bintang bersama Gina, termasuk Hakim Tamra , Shannon Beador , Emily Simpson , Kelly Dodd , dan Vicki Gunvalson , kecewa kerana dia tidak memberitahu mereka tentang masalahnya dengan Matt tetapi telah berbelas kasihan terhadapnya semasa dia percubaan untuk menghadapi pertemuan terbaru mereka .

'Sekarang kucing itu sudah keluar dari begnya, semua wanita sangat menyokongnya sekarang, kerana dia memerlukan sokongan,' kata sumber yang rapat dengan produksi. Radar Dalam Talian pada 27 Jun. 'Sesetengah daripada mereka semua telah melalui perceraian, dan juga telah berada dalam hubungan yang tidak baik.'

Orang dalam berkata bahawa semua wanita, terutamanya Vicki, berharap Gina akan menjauhkan diri daripada Matt demi tiga anak mereka.

'Mereka hanya benar-benar mahu Gina jujur ​​tentang apa yang sebenarnya berlaku dari masa ini ke hadapan supaya mereka boleh membantunya,' kata sumber itu.Seperti yang pasti peminat RHOC telah mendengar, Gina menuduh Matt memukul, mencekik, dan mengancam untuk membunuhnya semasa pertemuan menakutkan pada 22 Jun, yang mengakibatkan penahanannya.

'Dia mencabut tali bra saya, kemudian mengambil bantal dan memukul saya di bahagian kepala dengan kuat,' kata Gina dalam pemfailan perintah larangan pada 24 Jun. “Telinga saya berbunyi. Saya merayu dia berhenti untuk bertenang… tetapi dia terus memukul saya.”

“Ada kejadian lain yang menakutkan saya sebelum ini. Terlalu banyak untuk diingati. Pada ketika ini, saya perlu melindungi saya dan anak-anak kita,” sambungnya.

Matt telah ditangkap pada waktu pagi pada 22 Jun kerana disyaki melakukan keganasan rumah tangga e. Bagaimanapun, dia belum secara rasmi didakwa atas sebarang jenayah. Sebaliknya, dia telah diarahkan untuk tinggal sekurang-kurangnya 100 ela dari Gina dan anak-anak sehingga pendengaran mereka pada bulan Julai.

Dalam berita lain, Gina baru-baru ini pulang ke Long Island, New York, tempat dia menikmati masa bersama rakan-rakan.

''Rumah adalah tempat berlindung daripada ribut-segala jenis ribut.'-William J. Bennett #longisland #theend #happytobehome,' tulisnya dalam kapsyen gambar 28 Jun.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Gina Kirschenheiter (@ginakirschenheiter)

Selepas gambar Gina dikongsi, beberapa orang Suri Rumah Sejati , termasuk Teddi Mellencamp siri berasaskan Beverly Hills, menawarkan sokongan mereka.

RHOC Gina Kirschenheiter Mendapat Sokongan Daripada Pelakon RHOC

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 dijangka tayangan perdana Ogos ini di BravoTV.

Kredit Foto: Eugene Gologursky/Getty Images