Kredit: Charles Sykes/Bravo

Gina Kirschenheiter tidak berfikir Braunwyn Windham-Burke harus kembali ke Suri Rumah Sebenar Orange County pelakon untuk musim 16.

Semasa temu bual baru-baru ini, Gina menjelaskan mengapa Braunwyn tidak sepatutnya dimasukkan pada musim akan datang sebelum membanting Shannon Beador kerana kelakuannya yang 'tidak sesuai' di Braunwyn dan Sean Burke Pembaharuan ikrar, mengulas mengenai khabar angin percintaan Braunwyn dengan Suri Rumah Sebenar New York City ahli pelakon Barbara Kavovit , dan membincangkan pemikirannya tentang a potensi pulangan daripada Hakim Tamra .

'Saya fikir Braunwyn masih melalui banyak perkara dengan ketenangan dan emosi ini dan dia menyiarkan perkahwinannya dan kekeliruan seksualnya, perkara-perkara seperti itu. Ini adalah perkara utama yang perlu dilalui dan saya tidak tahu sama ada [RHOC] adalah tempat yang sesuai untuk menjalani perkara itu,” jelas Braunwyn semasa wawancara 26 November dengan Akses Hollywood .

Walaupun Gina tidak semestinya mahu melihat Braunwyn dipecat daripada rancangan itu, dia merasakan itu ketenangan Braunwyn meletakkan dia dan rakan pelakonnya dalam kedudukan yang sukar.

“Ia meletakkan kami dalam situasi yang menakutkan. Sukar untuk kami menavigasi sebagai satu kumpulan,' jelas Gina, sambil menambah bahawa Braunwyn harus diberikan 'pertunjukan sendiri.'Semasa episod terbaru rancangan itu, Shannon dan Kelly Dodd dilihat tiba di Pembaharuan ikrar Braunwyn dengan tequila selepas Gina memberitahu mereka bahawa ibu kepada tujuh anak itu tercetus oleh minuman itu.

Ketika ditanya sama ada tingkah laku itu tidak sensitif, Gina mengakui dia tidak akan melakukan perkara sedemikian.

“Saya tidak akan melakukan itu. Jika mereka mahu melakukannya dan mereka mahu melakukannya di dalam bilik mereka, itu adalah hak mereka. Tetapi Shannon menyertai acara itu dengannya. Itu yang saya fikir sangat tidak sesuai,” akui Gina.

Walaupun Gina tidak teruja melihat Kelly dengan minuman keras di acara Braunwyn dan Sean, dia memberitahu outlet bahawa dia percaya Kelly bagus untukRHOC, walaupun tindak balas yang kerap dia terima.

“Saya rasa Kelly bagus untuk persembahan itu, saya lakukan. Kami semua mempunyai tujuan kami dalam rancangan itu dan saya rasa dia lucu,” kongsi Gina. 'Malah dia berkata kepada Braunwyn, 'Adakah anda mahu minum?' Saya fikir ia lucu sebenarnya. Ya, ia tidak sensitif tetapi saya fikir ia bagus untuk Braunwyn pada masa itu. Dia perlu ketawa.”

Mengenai khabar angin yang mencadangkan percintaan misteri Braunwyn adalah dengan Barbara, yang muncul dalam peranan 'rakan' pada hanya satu musimRHONY , Gina mengakui bahawa dia tidak tahu siapa yang Braunwyn sedang berpacaran.

“Saya tidak tahu. Dia hanya mahu menjadikannya perkara besar ini,” kata Gina mengenai komen samar-samar Braunwyn tentang perkara itu orang baru dalam hidupnya , dengan menyatakan bahawa Braunwyn memberitahunya dan pelakon dia adalah seorang lesbian pada hari dia bertemu dengan mereka.

Semasa temu bual itu juga, Gina berkata dia akan berada di atas kapal dengan Tamra kembaliRHOCwalaupun dia tidak fikir ia akan berlaku.

'Apabila saya berfikir dari tempat yang praktikal, logistik, ia adalah tidak. Bolehkah saya melihatnya di dunia di mana mereka akan menawarkan dia peranan rakan atau sesuatu? Saya boleh nampak itu. Saya tidak fikir dia memerlukan [wang] tetapi saya rasa semua orang sukakan gaji yang besar,” kata Gina.

'Dia kehilangan gaji gergasi [tetapi] dia tidak akan kehilangan rumahnya. Tamra sangat mahir dengan wang dan dia tidak berbelanja di luar hadnya. Dia sebenarnya sangat praktikal, 'kata Gina.

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 15 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. pada Bravo.