Gina Kirschenheiter suami yang terasing, Matt Kirschenheiter , enggan menangani dakwaan serangannya berikutan penahanannya pada 22 Jun.

Menurut laporan baru, Matt memfailkan jawapan kepada Suri Rumah Sebenar Orange County dakwaan star melalui peguamnya di mana dia merayu yang kelima dan meminta itu, walaupun dia ditangkap dan dakwaan keganasan terhadapnya , dia dibenarkan meluangkan masa bersama tiga anaknya.

Pada 27 Jun, Letupan mendedahkan Matt menghadapi kemungkinan pertuduhan berkaitan insiden 22 Jun tetapi tidak menyatakan apakah pertuduhan itu.

Selain jawapan Matt terhadap dakwaan Gina, dia juga memfailkan penyelesaian perceraian yang dipersetujuinya dan Gina pada Disember lalu. Ini didakwa dilakukan sebagai percubaan untuk menguatkuasakan perjanjiannya pada Disember 2018 dengan Gina, walaupun banyak perkara telah berlaku sejak mereka bersetuju dengan syarat tersebut.

Dalam dokumen itu, telah dinyatakan bahawa Gina dan Matt berdamai sebentar selepas bersetuju dengan pengaturan penjagaan untuk anak-anak mereka. Sebagai sebahagian daripada perjanjian itu, Gina dan Matt akan berkongsi hak penjagaan undang-undang bersama dan Gina akan mempunyai hak penjagaan fizikal sepenuhnya.Matt juga menafikan bahawa anak-anaknya hadir semasa pergaduhannya dan Gina pada 22 Jun. Beliau meminta agar pertuduhan ke atasnya baru-baru ini tidak menjejaskan hak lawatannya. Dia juga menawarkan untuk memantau lawatannya.

Menurut Matt, dia tidak boleh membela diri terhadap permintaan perintah sekatan Gina dan kes jagaan mereka kerana dia kini berdepan dengan kes jenayah. Berikutan pergaduhan hebat mereka, Matt telah diarahkan untuk tinggal 100 ela dari Gina dan anak-anak mereka sehingga tarikh mahkamah mereka pada 17 Julai.

“Dia mula memukul bahagian kepala saya dengan tangan terbuka. Apabila saya cuba bangun dari sofa, dia membaling saya semula dan mula mencekik saya. Kemudian dia mula memukul saya di seluruh badan saya,” kata Gina dalam dokumennya sendiri. Dia “menangkap saya dan mengheret saya di atas simen kembali ke dalam rumah. Dia melemparkan saya ke atas sofa dan mula memukul saya sekali lagi memberitahu saya dia akan membunuh saya. Matanya hitam dan tiada apa yang boleh saya katakan akan mengembalikannya kepada realiti.”

“Pegawai membenarkan (Matt) dan saya bercakap dengan cepat sebelum mereka membawanya pergi. Dia masih sangat marah dan menyalahkan saya kerana menyebabkan dia ditangkap. Selepas dia keluar dari penjara, dia menghubungi saya semula dan terus menyalahkan saya,” tambahnya.

Gina mendakwa dalam dokumen mahkamahnya bahawa kejadian 22 Jun itu bukan pertengkaran pertama antara dia dan Matt .

Kredit Foto: Startraksphoto, Instagram