Pada tumit laporan bahawa Bravo telah dipecat Peggy Sulahian dan Lydia McLaughlin , ia disahkan hari ini bahawa Gretchen Rossi sedang dalam perbincangan untuk kembali ke Suri Rumah Sebenar Orange County !

Walau bagaimanapun, terdapat satu isu kecil kerana menurut laporan baru, tawas OC meminta rangkaian Bravo untuk wang yang besar untuk kembali ke rancangan itu.

'Gretchen bersedia untuk kembali, tetapi pengeluar tahu dia hanya akan menandatangani jika mereka menawarkan jenis wang yang dia tidak boleh menolak,' kata sumber produksi. Radar Dalam Talian .

Rupa-rupanya Gretchen, 39, mahukan gaji yang serupa dengan apa yang disukai Hakim Tamra danVicki Gunvalsonsedang membuat. Dikhabarkan Vicki memperoleh $750,000 musim lalu.

Satu sebab tertentu Bravo mahu Gretchen kembali adalah kerana mereka takut rancangan itu akan kekurangan drama sekarang setelah Vicki telah mengada-ada dengan rakan pelakonnya, Tamra dan Shannon Beador .“Pengeluar untukRHOCtahu bahawa mereka memerlukan seseorang yang akan membawakan drama itu, dan Gretchen pasti akan melakukannya,” dedah sumber rangkaian.

Nasib baik penerbit sedang mencari drama kerana Gretchen dan Tamra baru-baru ini menghidupkan semula pertelingkahan mereka pada musim panas ini apabila Tamra dihempas Gretchen kerana mengulas tentangnyahubungan yang tegangdengan anak perempuan Sidney . Dan kini sumber yang rapat dengan situasi itu menyatakan Gretchen tidak berniat untuk berkawan dengan Tamra lagi!

“Gretchen tidak akan pernah berbaik-baik dengan Tamra. Kedua-duanya sangat membenci antara satu sama lain dan tidak penting bagi Gretchen sama ada Vicki melepaskannya atau tidak kerana dia tidak akan,” tambah orang dalam itu.

Satu lagi faktor positif untuk penerbit ialah hakikat bahawa Gretchen kini rapat dengan Vicki dan juga ditunjukkan menghadiri pesta ulang tahun Vicki yang ke-55 musim lalu.

Gretchen, yang masih dengan tunang jangka panjang Slade Smiley , muncul di RHOC dari 2008 hingga 2013 (musim 4 – 8).

Mengenai Tamra, dia masih belum mengulas mengenai kemungkinan Gretchen kembali ke rancangan itu.

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – PERLUKAH BRAVO SEWA GRETCHEN? ANDA MAHU DIA PULANG?