Gretchen Rossi dan Slade Smiley akhirnya mengharapkan.

Selepas perjalanan selama bertahun-tahun dengan persenyawaan in-vitro, yang pertama Suri Rumah Sebenar Orange County pasangan itu menjangkakan anak pertama mereka bersama pada Julai tahun depan.

“Ya! Akhirnya! Kami mendapat berita bahawa kami hamil,” kata Gretchen pada 17 Disember, semasa penampilan diPara Doktor. 'Ia agak nyata,' tambah Slade.

Gretchen dan Slade, 50, yang bertunang semasa episod akhir RHOC musim kelapan, telah bersama selama kurang 10 tahun dan telah berusaha untuk hamil anak sejak empat tahun lalu .

'Kami tahu bahawa kami perlu melalui IVF untuk hamil,' Gretchen mendedahkan kepada ORANG majalah, memetik vasektomi masa lalu Slade. “Kami melalui pusingan IVF dan dalam pusingan itu kami mempunyai 14 embrio yang keluar daripada itu. Kami sangat teruja dan sangat teruja dengan keputusannya.”Malangnya, hanya beberapa jam sebelum mereka dijadualkan untuk menanam embrio, doktor mereka memanggil dan memaklumkan mereka 'bahawa semua embrio telah ditangkap dan pada dasarnya mati.'

“Kami benar-benar hancur. Saya tidak dapat bangun dari katil kerana anda hanya pergi dari pemikiran yang begitu tinggi dalam masa 24 jam akan datang anda akan hamil kepada kehilangan segala-galanya dan kehilangan 14 embrio. Itu benar-benar sukar bagi saya dan Slade untuk keluar daripada itu,” Grectchen teringat. 'Saya berada dalam kemurungan yang mendalam selepas itu.'

Beberapa tahun kemudian, Slade menjalani pembalikan vasektomi dengan harapan dapat mengandung anak secara semula jadi. Malangnya, pilihan itu juga tidak berkesan dan akhirnya, dia dan Gretchen kembali ke IVF untuk percubaan kedua dengan doktor yang berbeza.

Walaupun bayi itu akan menjadi yang pertama untuk Gretchen, dia akan menjadi yang ketiga untuk Slade, yang mempunyai anak lelaki Gavin dan Grayson daripada perhubungan terdahulu.

Melangkah ke pusingan kedua IVF, Gretchen berkata dia 'takut.'

'Saya adalah seorang wanita berusia 40 tahun yang kembali untuk mencuba IVF. Kami melalui dua lagi pusingan IVF dan kami tidak mempunyai jumlah telur dan jumlah embrio yang sama seperti yang kami lakukan pada pusingan pertama empat tahun sebelumnya. Ia menakutkan untuk duduk di sana dan berfikir, ‘Ya ampun, saya telah mendapatkan 10 telur.’ Tetapi daripada 10 telur, anda hanya mendapat satu embrio yang baik — satu embrio yang bunyi secara genetik. Dan kemudian pusingan kedua, perkara yang sama berlaku. Kami hanya mendapat dua embrio bunyi genetik daripada semua pusingan kami, jadi ia sangat menggerunkan untuk implantasi ini kerana ia seperti, anda hanya mendapat dua pukulan pada ini, 'jelasnya.

Bulan lalu, sekitar masa ulang tahun ke-50 Slade, Gretchen pergi untuk implantasinya dan tidak lama selepas itu, dia mengetahui dia hamil.

'Ia agak sukar daripada yang saya jangkakan,' kata Gretchen mengenai bulan pertama kehamilannya. 'Saya fikir mereka berbohong kepada anda apabila mereka memberitahu anda bahawa anda akan mendapat mual pagi. Mereka berbohong kepada anda - sakit sepanjang hari! Tetapi berita baiknya ialah doktor saya memberitahu saya itu sebenarnya petanda yang baik.'

Untuk mendengar lebih lanjut tentang berita bayi Gretchen dan perjalanan IVF, lihat temu bual dia dan SladePara Doktor.

Dalam lain Gretchen Rossi berita, bakal ibu baru-baru ini menjaringkan kemenangan ke atas syarikat kad kredit yang cuba menyamannya $9,000 atas bil yang didakwa belum dibayar. mengikut Letupan , pemungut hutang telah menolak saman mereka terhadapnya.

Kredit Foto: Sara Jaye Weiss/StartraksPhoto.com