Jenelle Evans dan David Eason rumah, dan apa yang berlaku di sebalik pintu tertutup, telah menjadi topik hangat sejak akhir-akhir ini. Ini disebabkan oleh siasatan dilancarkan beberapa minggu lalu selepas pembunuhan tragis haiwan peliharaan keluarga mereka , bulldog Perancis bernama Nugget. Menurut laporan baru, mungkin ada sebab yang baik mengapa anak-anak mereka menjadi dijauhkan dari harta itu .

Sebagai bekas Ibu Remaja 2 bintang cuba untuk mendapatkan semula hak penjagaan Kaiser yang berusia empat tahun , dengan siapa Evans berkongsi Nathan Griffith , dan Ensley yang berusia dua tahun, yang mereka sambut pada Januari 2017, telah didedahkan bahawa 911 telah dipanggil ke rumah mereka sebanyak 25 kali pada tahun lalu.

Pada 10 Jun, TMZ mengesahkan bahawa Perkhidmatan Kecemasan Daerah Columbus telah menerima panggilan, secara purata, setiap minggu berkaitan kejadian di kediaman Jenelle dan David. Hampir satu pertiga daripada panggilan itu dianggap sebagai pemeriksaan kebajikan. Sementara itu, enam daripada panggilan dibuat dari dalam rumah.

Terbaru, outlet itu mendedahkan, Jenelle menghubungi pihak berkuasa pada 15 Mei selepas dia dan David menerima bungkusan berisi serbuk yang mencurigakan dalam mel. Beberapa bulan sebelum itu, mereka menerima panggilan berhubung siaran media sosial yang dibuat oleh David di mana dia mempamerkan senjata dan banyak peluru .

Panggilan lain dibuat berhubung isu domestik, dakwaan serangan, orang bersenjata dan kenderaan berkunci.SebagaiIbu Remaja 2peminat tahu, Jenelle membuat 911-panggilan untuk melaporkan serangan selepas dia didakwa disematkan ke tanah oleh David semasa pergaduhan dan ditinggalkan dengan apa yang dia anggap patah tulang selangka. Namun, beberapa minggu kemudian, Jenelle menafikan semuanya .

Dalam lain Jenelle Evans berita, laporan terbaru yang dikongsi oleh Letupan telah mencadangkan bahawa ibu kepada tiga anak itu mungkin telah disenaraihitamkan di Hollywood. Seperti yang dijelaskan oleh outlet itu, sumber yang dekat dengan pembangunan dan pemutus untuk beberapa rangkaian, serta banyak syarikat produksi yang berbeza, telah mendedahkan Jenelle 'adalah persona non grata' dalam industri hiburan. Ini disebabkan oleh risiko undang-undang yang dia hadapi.

Menurut laporan itu, Jenelle, yang dipecat daripadaIbu Remaja 2bulan lepas selepas David menembak anjing mereka, membunuh kerjaya televisyennya selepas memutuskan untuk tinggal bersama David walaupun selepas kehilangan hak penjagaan anak-anaknya buat sementara waktu.

“Tiada sesiapa yang berminat untuk bekerja dengannya. Terdapat begitu ramai orang lain yang bernilai masa dan pelaburan,” jelas sumber.

Kredit Foto: Instagram