Mempunyai Jangan Terlambat telah dibatalkan oleh Bravo kerana komen terbaru yang dibuat oleh Kim Zolciak tentang perkauman?

Selepas hari Ahad Suri Rumah Sebenar Atlanta istimewa pertemuan semula, yang menampilkan Kim mencadangkan perkauman itu 'tidak benar,' khabar angin mula berpusing berkenaan spinoffnya mendapat kapak. Beberapa hari kemudian, beberapa laporan mengesahkan Kim telah melakukannya menghentikan penggambaran siri ini .

Walaupun ramai peminat telah menyeruJangan Terlambatuntuk dibatalkan, ia tidak kelihatan seperti itu berlaku pada masa ini.

Menurut laporan baru, Kim adalah kecewa tentang bagaimana dia digambarkan semasa musim ke-10Suri Rumah Sebenar Atlantatetapi telah memutuskan untuk kembali ke produksi untuk musim ketujuh spinoffnya yang akan datang.

“Kim mempunyai beberapa kebimbangan dengan syarikat produksi, Truly Original, kerana dia merasakan dia telah disunting secara tidak adil pada bahagian ketiga perjumpaan semula 'RHOA' berkenaan perbualannya dengan Andy Cohen apabila dia menyatakan 'perkauman tidak benar pada masa lalu,'” orang dalam memberitahu Muka surat Enam .Seperti yang mungkin dilihat peminat, Kim cuba menjelaskan komennya dalam catatan panjang yang dikongsi di halaman Instagramnya pada hari Rabu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kim Zolciak-Biermann (@kimzolciakbiermann)

Selepas penggambaranSuri Rumah Sebenar Atlantareunion istimewa minggu lalu, Kim mengesahkan dia akan melakukannya tidak pernah kembali ke persembahan . Walaupun begitu, dia nampaknya tidak mempunyai sebarang rancangan untuk menghentikannya dengan spinoffnya, dan begitu juga Bravo.

'Pengeluaran akan disambung semula minggu depan seperti yang dijadualkan' dan akan berakhir pada 1 Julai, sumber itu mendedahkan.

Bravo mengesahkan kepada Halaman Enam pada hari Khamis bahawa dia telah memulakan penggambaran.

Kredit Foto: Bravo