Mempunyai Kelly Dodd sudah berputus asa dengan teman lelaki barunya Dr Brian Reagan selepas beberapa bulan berkenalan?

Kelly, 43, mengambil Instagram Live pada 30 Mac, untuk menyiarkan video di mana Suri Rumah Sebenar Orange County star mencium pipi kekasihnya dan kelihatan sangat gembira.

Tetapi tidak sampai sehari, video itu hilang. Kemudian datang laporan oleh OKEY! Majalah yang mencadangkan dia telah memadamkan video itu.

Laporan itu juga menyatakan bahawa Kelly telah kembali dan memadamkan semua foto yang dia ada dan pakar bedah plastik, kecuali satu, menunjukkan bahawa percintaan boleh berakhir di antara mereka.

Satu-satunya foto mereka yang dia tidak padamkan daripada akaun Instagramnya ialah foto di bawah, yang turut menampilkan ahli keluarga Kelly.https://www.instagram.com/p/BsRQNIVHtLa/

Jadi, adakah masalah di syurga? Nah, menurut Kelly, semuanya baik-baik saja.

Kelly mengambil halaman Instagramnya pada 2 April untuk menetapkan rekod lurus. Dia berkongsi gambar baharu dengan kekasihnya dan dalam kapsyen, dia menulis: “Tidak, khabar angin itu tidak benar. @drbreagan_plastic_surgeon masih cinta dalam hidup saya.”

https://www.instagram.com/p/BvvjwXtHrMs/

Dalam bahagian komen siarannya, Kelly turut menyatakan cintanya kepada Brian, 54, dengan menulis: 'Saya suka lelaki itu, apa yang boleh saya katakan ... dia melakukannya untuk saya.'

Baru minggu lepas, Kelly menyatakan bahawa dia telah bertarikh dengan Michael Avenatti berdasarkan penahanannya, berkongsi perkara itu percintaan itu hanya bertahan selama empat bulan .

Suri Rumah Sebenar Orange Countydijangka kembali musim panas ini di Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo, Instagram