Laporan baru mendedahkan jika Hakim Tamra dan Kelly Dodd Rakan pelakon telah memilih pihak selepas persahabatan mereka meletup semasa penggambaran pada musim ke-14 Suri Rumah Sebenar Orange County .

Jika anda masih ingat, Tamra dan Kelly mula bertelagah pada bulan April apabila Tamra memberitahu lawan main mereka, Shannon Beador , Kelly itu telah menolak ibunya menuruni tangga, yang dinafikan Kelly, dan pada minggu-minggu berikutnya, mereka melakukannya tidak dapat berdamai persahabatan mereka. Kini, sumber mendedahkan persahabatan itu mungkin berakhir untuk kebaikan.

“Kelly dan Tamra akan membawakan satu tan drama musim iniRHOCdan pertelingkahan mereka adalah jalan cerita yang besar musim ini. Kedua-duanya benar-benar cuba bersolek tetapi ia tidak begitu baik. Mereka berdua adalah wanita yang sangat berapi-api dan agak berpendirian dan mereka selalu bertengkar,” sumber yang rapat dengan produksi mendedahkan kepada Kehidupan Hollywood pada 3 Jun.

“Tamra mempunyai pelbagai sebab dia marah pada Kelly. Kelly merasakan Tamra terlibat dalam perniagaannya secara berterusan apabila bukan urusannya untuk terlibat,” tambah orang dalam itu.

Ketika wanita itu berselisih, Vicki Gunvalson dilaporkan ditinggalkan untuk memilih pihak dan memilih untuk berdiri di sisi Tamra.'[Vicki] juga tidak bercakap dengan Kelly,' jelas sumber itu.

Bagi Shannon, dia tetap berkecuali, walaupun masalah lampaunya dengan Kelly.

'Shannon benar-benar mengelak kerana dia mempunyai begitu banyak barangan lain di atas pinggannya sekarang dan Kelly benar-benar menyokong sepanjang perjalanan perceraiannya,' jelas sumber itu.

Selepas kedua-dua Shannon dan Kellyperkahwinan berakhir pada tahun 2017, para wanita semakin rapat antara satu sama lain dan menjalinkan persahabatan yang erat. Walau bagaimanapun, sementara Shannon rapat dengan kedua-dua Tamra dan Kelly, mereka bintang bersama kekal terasing .

'Tamra dan Kelly telah menyatakan dengan jelas bahawa mereka tidak mahu berkawan lagi,' kata sumber itu. “Kelly sejujurnya sudah muak dengan Tamra terlibat dalam perniagaannya dan tidak mengikuti Tamra dan Vicki di media sosial. Dia menghadiri majlis pertunangan Vicki kerana dia dijemput dan benar-benar mahu menjadi orang yang lebih besar dan cuba mengetepikan drama mereka.'

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 dijangka mula disiarkan di Bravo TV pada musim panas ini.

Kredit Foto: Instarimages, Getty Images