mempunyai Hakim Tamra dan Kelly Dodd menamatkan perselisihan terbaru mereka?

Susulan laporan yang mendedahkan bahawa wanita itu didakwa telah enggan merakam adegan bersama untuk musim ke-14 yang akan datang Suri Rumah Sebenar Orange County bersama-sama, laporan baharu berkongsi butiran tambahan tentang perselisihan mereka yang berterusan.

“Tamra Judge dan Kelly Dodd telah bergaduh tanpa henti semasa penggambaran [Musim 14Suri Rumah Sebenar Orange County]. Ia menjadi sangat teruk sehingga wanita itu enggan membuat penggambaran antara satu sama lain,” kata sumber Kehidupan Hollywood pada 28 April. “Ia sentiasa berubah antara kedua-duanya — satu minit mereka tidak akan membuat penggambaran bersama dan seterusnya mereka bercakap lagi. Kedua-dua wanita mempunyai personaliti dan pendapat yang sangat kuat dan bersemangat tentang perasaan mereka, jadi sudah tentu, mereka akan bertembung.'

Menurut laporan itu, Kelly berkata dia 'selesai' dengan Tamra selepas mengetahui bahawa Tamra telah memberitahu Shannon Beador bahawa Kelly 'melempar ibunya ke bawah tangga.' Seperti yang mungkin dilihat peminat, Tamra dan Shannon dilihat dalam video media sosial pada 13 April itu memaparkan mereka bergosip tentang penderaan yang didakwa , yang telah dinafikan oleh kedua-dua Kelly dan ibunya.

Walaupun Kelly dan ibunya telah menutup khabar angin itu secara terbuka, Tamra didakwa percaya bahawa jika Kelly benar-benar tidak bersalah, dia dan ibunya tidak akan membuat kekecohan mengenai laporan itu. Dia juga kononnya percaya Kelly hanya terus berjuang dengannya dan rakan pelakonnya dalam usaha untuk mengekalkan perhatiannya sepanjang musim ke-14.Walaupun Tamra dan Kelly berselisih pada masa ini, laporan itu kemudian mendedahkan bahawa Tamra bersedia untuk menamatkan perseteruan mereka dan Kelly terbuka untuk meneruskan, sambil menambah bahawa layanan senyap antara wanita itu 'hanya bertahan beberapa hari.'

“Tamra dan Kelly telah bercakap sedikit dan kini mempunyai rancangan untuk berkumpul minggu ini dan bercakap. Mereka berdua benar-benar ingin melepasi perkara ini. Mereka berlepas untuk lawatan pelakon mereka yang akan datang lewat minggu ini dan ingin berseronok,” tambah sumber itu.

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 14 akan disiarkan di Bravo TV kadang-kadang musim panas ini .

Kredit Foto: Instarimages, Judy Eddy/WENN.com