Andy Cohen mungkin rapat dengan beberapa Bravolebrities, tetapi menurut laporan baru, dia mengikuti hanya tiga daripada mereka di Instagram.

Hanya seminggu selepas ia disahkan Andy tidak mengikut bekas Suri Rumah Sebenar New York City bintang Bethenny Frankel di platform media sosial, telah didedahkan bahawa Andy hanya mengikuti seorang pelakon Peraturan Vanderpump dan dua ahli pelakon dari Pesona Selatan .

Pada 9 Februari, Lembaran Cheat Showbiz memberitahu pembaca bahawa Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung hos sedang mengikuti Tom Sandoval , Shep Rose , dan Craig Conover .

Seperti yang diketahui peminat Bravo, Sandoval ialah salah seorang pelakon asalPeraturan Pamyang tidak dipecat daripada persembahan untuk mempamerkan tingkah laku berbaur perkauman , dan Shep dan Craig juga merupakan ahli pelakon asal rancangan mereka.

Semasa penampilan di SiriusXM Radio Rancangan Jenny McCarthy tahun lalu, Andy menjelaskan mengapa dia tidak mengikuti mana-mana Suri Rumah Sejati di Instagram.“Saya mengikutSuri rumahdi Twitter tetapi saya tidak mengikuti mereka di Instagram kerana jika saya mengikuti satu di Instagram, maka saya perlu mengikuti kesemua mereka dan itu adalah 40 orang dan itulah garis masa saya. Saya perlu berlaku adil,” kongsinya.

Andy juga membincangkan jarak yang dia kekalkan antara dirinya dan wanita semasa wawancara 2019 dengannya kertas majalah.

'Saya sangat percaya pada sempadan,' katanya. 'Dan kadang-kadang saya menjaga sempadan dengan orang yang tidak mempunyai sempadan. Mereka adalah orang yang menjemput kamera ke rumah mereka.”

'Ia adalah hubungan yang rumit,' Andy meneruskan. “Saya bos, saya kawan… Saya lawan, saya penolak butang. Saya telah menjadi kawan yang sah dengan ramai daripada mereka. Saya mengambil berat tentang mereka. Jadi ia bernuansa. Dan kadangkala ia hebat dan kadangkala ia tidak hebat.”

Kredit Foto: Janet Mayer/Startraksphoto