Kredit: Janet Mayer/Startraksphoto, ZUMAPRESS.com/MEGA

Penyanyi Ramona khabarnya membuat a kenyataan perkauman kepada Eboni K. Williams di tengah-tengah penggambaran pada musim ke-13 Suri Rumah Sebenar New York City . Dan laporan baru mendedahkan apa komen itu didakwa.

Ketika Ramona bersuara untuk mempertahankan dirinya terhadap dakwaan itu dan Eboni berasa dilaporkan 'tidak berpuas hati' dengan hasil siasatan yang dilancarkan Bravo ke dalam insiden itu, orang dalam produksi bercakap mengenai apa yang dikatakan Ramona selepas itu. luann delesseps tendang Eboni keluar dari rumahnya semasa lawatan pelakon ke Hamptons.

Bercakap kepada Muka surat Enam pada 4 November, sumber itu berkata Ramona telah menyatakan, 'Inilah sebabnya kita tidak sepatutnya mempunyai orang kulit hitam dalam rancangan itu.'

Sebagai tindak balas kepada tuntutan itu, bagaimanapun,RHONYOG menafikan perkara sedemikian.

“Saya tidak pernah berkata begitu. Ia satu pembohongan yang dahsyat,” kata Ramona kepada outlet itu dalam kenyataannya sendiri. 'Sangat mengecewakan walaupun selepas nama saya dibersihkan, orang masih mahu memfitnah saya.'

Walaupun Ramona menandatangani perjanjian kerahsiaan dan tidak dapat menjelaskan sisinya, outlet mendedahkan dia terpaksa menjalani latihan sensitiviti selepas pertemuan mereka sebagai orang dalam kedua menjelaskan bahawa semua Suri Rumah Sejati mengambil kursus.

Selepas mengetahui apa yang dikatakan Ramona, Eboni memfailkan aduan terhadapnya, dan Bravo meminta pihak ketiga untuk menyiasat. Beberapa ketika kemudian, selepas a siri kelewatan ke rakaman perjumpaan musim 13, iaitu akhirnya dibatalkan pada 17 September , Ramona telah dibersihkan dan Eboni dilaporkan berasa 'tidak berpuas hati' dengan keputusan itu.

Walaupun Eboni belum lagi mengulas secara terbuka mengenai isu itu, seorang lagi orang dalam berkata dia tidak berpuas hati kerana aduannya tidak melihat hasil yang berbeza.

'Eboni tidak berpuas hati dengan keputusan itu dan merasakan ia adalah malang, tetapi tiada apa yang boleh dia lakukan lagi,' kata sumber. Kami Mingguan . “Beliau bagaimanapun berpuas hati dengan penyiasatan menyeluruh kerana dia telah diletakkan dalam jawatan itu melalui kerja undang-undangnya pada masa lalu dan mengetahui perkara yang perlu dilakukan dalam menyiasat dakwaan dakwaan itu.”

Selain berdepan dakwaan perkauman terhadapnyaRHONYcastmate , Ramona juga dikecam kerana membandingkan COVID-19 mandat vaksinasi kepada rejim Nazi. Selepas Robert F. Kennedy berkata dalam video yang dikongsi ke Twitter bahawa mandat vaksinasi adalah produk daripada 'agenda biosekuriti yang dipacu farmaseutikal,' Ramona bersetuju komennya 'sangat benar.'