Kredit: Kathy Hutchins / Shutterstock

Tambah Dada dan dia bekas publisiti berpisah disebabkan oleh pelanggan lain yang diwakili wanita itu.

Berikutan khabar angin yang mencadangkan Lisa digugurkan oleh perwakilannya, bekasnya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama, Teddi Mellencamp , menganjurkan episod podcastnya,Dua T dalam Pod, dan semasa episod itu, dia membaca kenyataan daripada Lisa berhubung pengakhiran hubungan profesional mereka.

'Saya melihat banyak perkara baru-baru ini bahawa Lisa Rinna telah dipecat oleh publisitinya dan saya seperti, anda tahu apa, saya hanya mahu menyelesaikan perkara ini sekarang. Dan saya baru sahaja menghantar mesej kepadanya, saya seperti, ‘Adakah benar anda dipecat oleh publisiti anda?'” Teddi teringat kepada pendengar, seperti yang didengari dalam coretan yang dikongsikan mengenainya Cerita Instagram .

Dan sebagai tindak balas, Lisa memaklumkan kepadanya bahawa dia tidak mahu terus bekerja dengan seseorang yang juga mewakili Paris Hilton , Bethenny Frankel , dan Denise Richards .

'Dan dia berkata, 'Jill dan saya berpisah. Saya tidak mahu diwakili oleh seseorang yang mewakili Paris Hilton, Bethenny dan Denise Richards lagi.'”SebagaiRHOBApeminat mungkin tahu, Lisa telah dibayangi oleh setiap wanita yang disebut dalam beberapa minggu kebelakangan ini, bermula dengan Kathy Hilton Anak sulung, Paris, yang meninggalkannya daripada tweet tentang 'kegemarannya', termasuk ibunya, Garcelle Beauvais , Sutton Strarke , dan Kristal Kung-Minkoff .

Bethenny dan Denise juga menyasarkan Lisa di tengah-tengah pertelingkahannya yang berterusan dengan Kathy, yang dituduhnya mempunyai 'rehat psikotik', dengan Bethenny mencadangkan sesiapa yang mendapat 'di antara' Kathy dan Kyle Richards adalah 'bodoh,' dan Denise menyelarnya sebagai “kejam” dan “pendendam.”

Baru-baru ini, Lisa mendapat tajuk utama kerana berkongsi a jawatan yang menyinggung perasaan di Instagram Storynya di mana Penderaan masa lalu Paris di sekolah asrama disebut oleh peminat.

'Kathy kepada Lisa: Anda adalah pembuli terbesar di Hollywood. Saya kepada Kathy: Anda adalah ibu yang telah menculik anak perempuannya pada tengah malam yang menyebabkan dia didera, dirogol, dan anda tidak pernah meminta maaf kepadanya apabila dia berdepan dengan anda mengenainya,” tweet yang disiarkan semula dikongsi ke akaunnya membaca.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion berakhir pada hari Rabu, 26 Oktober, dengan bahagian tiga di 8/7c di Bravo.