Laporan baru mendedahkan sebabnya Dolores Catania putus cinta dengan Dr David Principe , ketika dia berkongsi foto dirinya dengan seorang lelaki bernama Paul Connell pada hujung minggu ketika dia menikmati percutian di St. Martin. Dan kini, beberapa hari kemudian, dilaporkan bahawa Paul, yang disifatkannya sebagai 'pengawal penyelamat kegemarannya,' adalah teman lelaki barunya.

Memandangkan butiran baru dikongsi mengenai Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon berpecah daripada David, yang dilaporkan berlaku di tengah-tengah musim panas yang lalu penggambaran pada musim 12 , peminat juga sedang mempelajari lebih lanjut tentang Paul dan hubungannya dengan Dolores.

“Penjaga penyelamat kegemaran saya,” Dolores menyuarakan kapsyen selfie dirinya dan Paul pada 19 Disember di Instagram.

RHONJ Dolores Catania Dilaporkan Debut Teman Lelaki Baru di Instagram

walaupun musim ke-12 akan datang dilaporkan akan melihat detik-detik Dolores hubungan dengan Daud , pasangan itu, yang mula berkencan pada 2017, akhirnya memutuskan hubungan itu beberapa bulan lalu.

“Dolores dan David berpisah musim panas lalu. Tidak ada darah busuk antara mereka,” jelas orang dalam Kami Mingguan pada 20 Disember, menyatakan bahawa mereka 'berpisah' dan percintaan mereka ' tidak maju ” seperti yang Dolores harapkan.Menurut laporan itu, Dolores 'tidak peduli sama ada mereka akan bertunang .” Sebaliknya, kekurangan masa yang mereka habiskan bersama yang mempengaruhi keputusan mereka untuk berhenti.

'Dia memberikannya semua tetapi tidak mendapat yang sama daripada David,' jelas orang dalam. “Dia tidak wujud dalam kehidupan sosialnya dan jarang muncul di acara bersamanya. Mereka hanya mempunyai kehidupan yang berbeza dan tidak dapat membuatnya berfungsi. Dia tidak gembira di dalam dan untuk sementara waktu dia menyembunyikan perasaan sebenar daripada rakan-rakan.'

Sebagai peminatRHONJakan ingat, keputusan Dolores untuk mendapatkan pembedahan plastik membawa kepada ketegangan antara dia dan Daud.

“Ia bukan soal apa yang saya perlukan, itu yang saya mahukan. Saya bukan tentang apa yang orang lain fikir saya perlukan dalam hidup saya. Saya sudah cukup melaluinya,” akuinya kepada Us Weekly pada bulan Mac. “Dia betul-betul marah. Dia sangat marah pada saya dan dia tidak melepaskannya. Saya biarkan dia marah seketika dan kemudian saya terpaksa berkata, ‘Dengar, sama ada anda hidup dengannya atau kita hanya perlu meneruskan.’ Terdapat beberapa tekanan, tekanan keluarga keretakan dalam hubungan itu.”

Selepas perpisahan itu, Dolores telah diperkenalkan kepada Paul oleh rakan bersama.

“[Dolores] sentiasa bersamanya. Dia sangat menyukainya dan mereka mempunyai banyak persamaan,” kongsi sumber itu. 'Dia tertarik kepadanya pada tahap yang lebih mendalam, terutamanya sisi amalnya dan memberi kembali yang merupakan sesuatu yang dia lakukan sepanjang masa.'

Orang dalam terus mengatakan bahawa walaupun peminat tidak akan melihat Paul pada musim 12, Dolores benar-benar 'gembira' dengan hubungan baru dan mempunyai 'kimia yang menakjubkan' dengannya.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 12 tayangan perdana pada hari Selasa, 1 Februari, pada 8/7c di Bravo.