Katie Maloney mungkin tidak gembira dengan dakwaan perhubungan yang berlaku antara suaminya yang terasing , Tom Schwartz , dan mereka Peraturan Vanderpump bintang bersama, Rachel Leviss , bulan lepas di Mexico. Tetapi, menurut laporan baru, Raquel tidak mengambil berat tentangnya perasaan sakit yang berpotensi ke arah khabar angin mereka bercinta .

Beberapa minggu selepas Tom dan Raquel dilaporkan 'dibuat keluar' — atau mungkin “lebih banyak” — semasa menghadiri Perkahwinan Cancun daripada Scheana Shay dan Brock Davies , orang dalam mendakwa Raquel tidak menyesali masa yang dia habiskan bersama Tom di Mexico kerana dia tidak mempunyai persahabatan sebenar dengan bakal bekas isterinya .

“[Raquel] dan Katie tidak rapat. Jika begitu, dia tidak akan berhubung dengan Tom. Dia tidak menyesal,” kata sumber Kami Mingguan pada 6 September. “Katie adalah orang yang membuat keputusan untuk menceraikan Tom. Apa sahaja yang dia lakukan dengan gadis lain bukan urusan dia, kawan-kawan percaya.”

Pada masa perjumpaan Tom dan Raquel yang dikhabarkan di Mexico, orang dalam memberitahu outlet itu bahawaPeraturan Pamahli pelakon dilaporkan melakukan 'minuman berat' dan menyatakan bahawa mereka telah mendengar 'melalui anggur' bahawa 'lebih banyak berlaku' antara pasangan itu daripada ciuman mereka yang sepatutnya.

Dan sementara mereka mungkin baru sahaja 'berseronok pada masa ini,' Katie berkongsi foto dirinya yang kelihatan agak kesal dengan khabar angin yang berterusan di Cerita Instagramnya, mengatakan dia 'sangat gembira dapat pulang' dari perjalanannya ke Mexico.'Muka saya mengatakan semuanya tetapi sebenarnya ... kembali ke tempat saya yang selamat terasa sangat indah,' tulisnya.

Beberapa minggu sebelum Tom dan Raquel, yang berpisah dengan bekas tunang James Kennedy pada akhir tahun lalu, dipercayai telah disambungkan, dia muncul di podcast Scheana,Scheananigans, di mana dia mengaku terlepas pandang terhadap rakan pelakonnya dan berkata Raquel 'sejuk seperti sh-t.'

“Raquel, dia sentiasa keren… Saya tidak pernah benar-benar memberinya peluang untuk menyukai, saya berada dalam diri saya… Dia mempunyai kedalaman dan perwatakan yang begitu mendalam. Saya rasa saya telah menghapuskannya kerana mungkin… Raquel seperti, ada Raquelessaince,” katanya terpancut.

Tidak lama kemudian, beberapa bulan selepas dia berpisah dengan Katie, Tom bercakap dengan Page Six, sambil menyatakan perkara itu bila nak dating , dia masih cuba mencari tapaknya.

'Saya sedang belajar semula cara menjadi bujang, yang pelik,' katanya.

Peraturan Vanderpumpmusim 10 akan ditayangkan perdana di Bravo pada awal tahun 2023.