Lisa Vanderpump telah dituduh membocorkan cerita negatif kira-kira Dorit Kemsley dan dia meninggalkan anjing yang dia angkat daripada Vanderpump Dogs sepanjang musim kesembilan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , tetapi adakah pelakon kini menyesal dengan cara mereka melayannya?

Mengikuti kehilangan abangnya , Mark Vanderpump , pada 2018, dan ibunya, Jean Vanderpump , bulan lepas , sumber mendedahkan sama ada pelakon itu mengikuti atau tidak tuntutan mereka terhadapnya .

“Tiada satu punRHOBApelakon berasa bersalah atas apa sahaja yang mereka katakan tentang Lisa sepanjang musim ini. Mereka merasakan mereka semua bercakap benar dan Lisa harus meminta maaf kepada mereka,” kata sumber Kehidupan Hollywood . 'Mereka masih berasa seperti [Lisa] berbohong.'

Walaupun Lisa mengambil ujian pengesan pembohongan dalam rancangan itu, ia tidak mencukupi untuk meyakinkan rakan pelakonnya bahawa dia tidak terlibat dengan cerita Radar Online yang tertuduh Dorit meninggalkan campuran chihuahua yang dia pakai daripada Vanderpump Dogs pada 2018. Namun, apabila ia berkaitan dengan perdamaian masa depan, pelakon itu dilaporkan terbuka kepada idea itu, tetapi hanya jika Lisa minta maaf .

'Tetapi secara jujur, sehingga hari ini, jika dia meminta maaf, mereka akan memaafkannya dan meneruskannya,' kata orang dalam. 'Setakat ini, ramai daripada mereka telah menyelesaikan keseluruhan situasi, tetapi bukan hakikat bahawa Lisa tidak akan meminta maaf selama-lamanya.'Sepanjang beberapa bulan yang lalu, Lisa, yang berhenti persembahan pada bulan Jun , telah menuduh rakan pelakonnya menjadi 'gadis jahat' dan 'pembuli' kerana menyasarkannya pada masa dia sedang bergelut untuk mengatasinya bunuh diri abangnya .

'Mereka semua manusia, jadi sudah tentu mereka berasa sedih dengan apa yang dia alami dengan kematian ibunya, tetapi mereka semua merasakan itu tidak memberinya peluang percuma untuk apa-apa,' tambah sumber itu.

Sementara itu, laporan berasingan hari ini mendakwa pelakon RHOBH kini memberi Camille Grammer 'layanan senyap' berikut penggambaran itu daripada Pertemuan semula RHOBH .

'Tiada seorang pun daripada wanita lain yang bercakap dengan Camille sekarang sejak perjumpaan semula,' kata orang dalam Kehidupan Hollywood menurut laporan 14 Julai. “Mereka merasakan dia datang hanya untuk menimbulkan drama dan penilaian. Mereka juga merasakan dia hanya bercakap dengan [Lisa Vanderpump] untuk mencetuskan drama, kerana dia tidak mengatakan perkara yang paling baik tentang dirinya di dalam dan di luar kamera tahun ini. Ia menyedihkan.”

Baru-baru ini, Lisa mendedahkan bahawa Camille adalah satu-satunya pelakon dia kekal pada terma bercakap dengan dan, nampaknya, pelakon merasakan Camille hanya berpegang kepada Lisa untuk mempunyai sekutu di sisinya.

'Camille memang menghubungi [Lisa] selepas kematian ibunya,' tambah sumber itu. 'Lisa dan Camille masih bercakap dan pelakon merasakan Camille melakukan segala-galanya untuk mencari sekutu itulah sebabnya dia berpaut kepada Lisa.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan mula disiarkan pada hari Selasa, 16 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: Tommy Garcia/Bravo