Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Camille Grammer tidak berpuas hati dengan Denise Richards .

Selain merasakan bahawa Denise 'keluar dari barisan' untuk komen dia tentang soalan dia mengenai Dorit Kemsley kewangan, Camille tidak menghargai Denise yang berpotensi mencadangkan dia sebagai 'orang yang tamak' apabila dia bercerai dengannya. Kelsey Grammer .

“Camille merasakan sudah lama sejak makan malam, di mana dia menyebut tentang kewangan Dorit & PK Kemsley, berlaku. Dia sudah memohon maaf dengan ikhlas atas semua yang diperkatakan,” kata sumber yang rapat dengan Camille Kehidupan Hollywood . 'Camille berasa sangat sedih dengan keseluruhan situasi dan menyedari dia telah melampaui batas pada masa itu... masih menyoalnya dan kelihatan sangat kecewa kerana ia seolah-olah tidak sesuai dengan Camille.'

'Ia adalah tanggapan Camille bahawa dia telah berbaik semula dengan wanita itu pada tahap tertentu supaya dia boleh meneruskan. Sekarang, dia hanya cuba untuk bergerak ke hadapan,” tambah orang dalam itu.

Semasa penampilan di Heather McDonald podcast itu, Juicy Scoop , Denise memberitahu hos bahawa dia tidak faham mengapa Camille datang untuk Dorit semasa makan malam bersama bintang-bintang mereka.“Ia berada di luar padang kiri. Itulah sebabnya saya tidak faham. Seperti, dari mana ini datang? Ia tiada kena mengena dengan apa yang mereka semua bincangkan,” jelas Denise.

Dalam blog terbarunya, Camille turut memberi reaksi terhadap episod SelasaRHOBAperjumpaan semula dan berkata bahawa semasa dia mempunyai tempahan dalam minggu-minggu menjelang rakaman , dia tidak mahu digeruni oleh rakan lakonnya.

'Jadi saya mengangkat diri saya dengan tali sepatu bot saya dan menuju ke sarang singa. Perasaan gerun saya disahkan oleh rupa dan gelak ketawa mereka. Mereka datang untuk saya,” dia menulis .

Menurut Camille, serangan perjumpaan bersama bintangnya adalah licik dan peribadi.

“Sambil duduk di sofa Andy meminta reaksi atau pemikiran saya tentang penyelesaian perceraian Denise. Kenapa, saya tidak tahu. Saya tidak mengikuti perceraiannya dengan Charlie, jadi saya tidak tahu apa penyelesaian mereka. Dia menganggap perkara itu sebagai perkara kecil, tetapi tidak,” tegas Camille.

Mengenai komen 'rakus b***h' yang dibuat Denise semasa membincangkan perceraiannya Charlie Sheen , Andy Cohen seolah-olah mencadangkan komen itu dibuat dalam usaha untuk mengecam Camille.

“Saya merasakan bahawa terdapat kesimpulan yang disengajakan oleh soalan Andy kepada saya selepas pengisytiharan Denise bahawa dia bukan seorang yang tamak seperti saya. Itu meletakkan saya di bahagian pertahanan,” akui Camille. 'Walaupun penyelesaian perceraian saya lumayan, seperti yang saya jelaskan, saya berusaha membantu bekas saya melalui kesusahan, ketagihan, pemulihan dan serangan jantung dan kami memiliki syarikat produksi kami.'

Camille juga menegaskan bahawa dia tidak pernah bermaksud untuk menyiratkan bahawa Denise tidak bekerja keras seperti yang dia lakukan, sebaliknya memberitahu Andy bahawa dia bekerja keras dan berhak mendapat penyelesaian yang diperolehnya dalam perceraiannya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan , bahagian dua, disiarkan pada hari Selasa, 23 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com, Joe Seer/Shutterstock.com