Khloe Kardashian dihempas Jordan Woods sebagai 'gemuk' pada episod malam Ahad Bersaing dengan Kardashians dan Twitter tidak gembira mengenainya. Juga, bagaimanakah reaksi Jordyn terhadap komen Khloe?

Semasa episod KUWTK, Khloe meletup pada Jordyn selepas mengetahui bahawa dia bermalam dengan bayi ayahnya, Tristan Thompson , dan menciumnya keesokan harinya. Dia kemudian merujuk kepada Jordyn sebagai 'lubang raja ** gemuk.'

Menurut laporan baru, Jordyn berasa sangat tidak dihormati dengan penghinaan Khloe.

Jordan berasa tidak dihormati sama sekali oleh Khloe' s komen padaKUWTK,” orang dalam yang rapat dengan Kylie Jenner' bekas kawan baiknya memberitahu Kehidupan Hollywood . “Walaupun komen itu diambil di luar konteks, ia masih sangat menyakitkan untuk mendengar Khloe merujuk kepadanya dengan cara itu. Jordyn sudah cukup untuk menanganinya, kerana dia bergelut dengan isu imej badan sepanjang hidupnya dan telah bekerja keras untuk menurunkan berat badan, bersenam dan mengekalkan bentuk badan yang hebat. Jordyn berasa sangat sedih untuk semua yang berlaku, tetapi dia merasakan ia adalah satu tamparan yang rendah untuk memalukan wanita lain di badannya.

Sementara itu, Khloe menghadapi tindak balas daripada peminat di Twitter kerana mereka dihempas dia sebagai 'menjijikkan' dan melabelnya sebagai 'pembuli'.'Khloe memanggil Jordyn gemuk tetapi menjadi mentor kepada orang yang bergelut dengan berat badan mereka sekarang yang menjijikkan,' tulis seorang.

“Khloe panggil Jordyn gemuk? Ini adalah ratu positif badan anda? Orang yang sama yang mempunyai rancangan TV tentang membantu orang mencapai berat sasaran mereka?” seorang lagi bertanya.

“Adakah episod #KUWTK ini sepatutnya menjadikan Khloé kelihatan baik? Kerana yang saya lihat hanyalah seorang wanita dalam lingkungan 30-an meruntuhkan seorang wanita muda kulit hitam,” kata yang ketiga. 'Marahlah pada lelaki anda yang sentiasa menipu anda.'

Seperti yang diketahui peminat Khloe, Tristan telah dituduh menipu padanya pada beberapa kali dan telah ditangkap bersama beberapa wanita lain semasa dia mengandung anak perempuan mereka , Benar.

Selepas rancangan malam Ahad, penontonBersaing dengan Kardashiansterus berkongsi pendapat di Twitter dan dalam satu catatan, seorang peminat menyelar siri itu kerana memasukkan keaiban dan buli sedemikian.

Pada rancangan Ahad, Khloe dilihat menjerit tentang Tristan dan Pengkhianatan Jordyn .

“Penipu! penipu! Tristan kacau awak kalau awak boleh dengar saya! Mereka berdua mengakuinya kepada saya. Kedua-duanya. Fat f**king a**hles,” Khloe menjerit ke dalam telefon. 'Tetapi jangan katakan bahawa anda tidak melakukan sesuatu yang anda lakukan apabila anda berdua memberitahu saya bahawa anda mencium b***hes!'

https://twitter.com/RHMSKT/status/1145706938983804928

Sepanjang tindak balas Twitter, peminat menyebut Khloe's E! Siri rangkaian, Badan Dendam , yang memberi tumpuan kepada perjalanan penurunan berat badan orang ramai.

'Khloe Kardashian mempunyai keberanian untuk memanggil jordyn woods fat ON CAMERA apabila dia mengadakan rancangan penurunan berat badan...jenamanya adalah cinta diri dan dia sendiri menghadapi buli kerana berat badannya... badut itu melompat keluar,' kata seorang.

https://twitter.com/lilvlee/status/1145737067739123714

Bersaing dengan Kardashiansmusim 16 disiarkan pada hari Ahad jam 9 malam. pada E! Rangkaian.

Kredit Foto: Tinseltown/Shutterstock.com, INSTARimages.com