Kim Zolciak dan keluarganya kembali ke Bravo TV untuk musim kelapan Jangan Terlambat selepas dilaporkan menerima beberapa kenaikan gaji yang besar.

Walaupun terdapat khabar angin yang bertiup kencang mengenai penilaian rendah dan kemungkinan pembatalan daripada siri ini, laporan baharu mendakwa gaji Kim dan anak sulungnya, Brielle Bierman , telah dinaikkan sebanyak 20 peratus.

'Kim berkemungkinan mendapat kenaikan 20 peratus yang akan memberinya $125,000 setiap episod,' dedah sumber kepada Radar Dalam Talian hari yang lalu. 'Sekarang dia mungkin akan mendapat kira-kira $1,800,000 setiap musim.'

Menurut laporan itu, Kim membuat $1.15 juta untuk musim ketujuh . Bagi Brielle pula, dia dinaikkan daripada gaji $16,000 setiap episod musim tujuh kepada hampir suku juta dolar untuk keseluruhan musim kelapan.

'Brielle boleh membuat lebih $230,000 untuk musim ini,' sumber itu berkongsi.Seperti yang peminat akan ingat, Kim dilaporkan enggan membuat penggambaranJangan Terlambatpada tahun 2018 selepas diselar kerana komen yang dibuatnya tentang perkauman yang tidak wujudSuri Rumah Sebenar Atlantapertemuan semula musim 10 tetapi akhirnya kembali ke produksi untuk musim ketujuh rancangan itu pada tahun itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kim Zolciak-Biermann (@kimzolciakbiermann)

“Kim cuba bermain keras dengan Bravo kerana dia marah tentang cara dia digambarkan sebagai seorang rasis diRHOAreunion,” jelas orang dalam.

Walaupun Kim dikhabarkan telah dipecatSuri Rumah Sebenar Atlantaselepas komen yang mengejutkan, yang dia kemudiannya meminta maaf , Bravo TV memilih untuk terus menyiarkan spinoffnya.

“Kim kena boot dariRHOAtetapi persembahannya sendiri tidak begitu teruk, malah, para eksekutif sangat gembira dengan rating yang mereka berikan kepadanya musim lain,” jelas sumber itu.

Sebelum berita kenaikan gajinya, Kim telah disaman oleh American Express kerana didakwa gagal membayar bil kad kredit $215,000 .

Jangan Terlambatmusim ketujuh disiarkan pada hari Jumaat jam 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: David Livingston/Getty Image