Kyle Richards dan Kathy Hilton dilaporkan telah mencapai jalan buntu berikutan yang sangat musim ke-12 yang menyusahkan daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Menurut laporan baru, Kyle dan Kathy membawa 'banyak tenaga tegang' kepada rakaman itu daripada musim 12 reunion bulan lepas selepas Tambah Dada mendedahkan butiran tentang dakwaan kata-kata kasar Kathy terhadap Kyle dalam rancangan itu. Dan apabila ia datang kepada masa depan mereka, sukar untuk mengatakan jika adik-adik akan pernah dapat meletakkan perselisihan keluarga mereka belakang mereka.

'Mereka tidak boleh berdamai, dan semuanya sangat rumit kerana tiada siapa yang berundur. Kyle telah menyokong kakaknya selama bertahun-tahun dan tidak kira apa yang dia lakukan, Kathy tidak berpuas hati ,” jelas sumber kepada ORANG pada 9 Oktober. 'Apa yang kami tonton ialah trauma keluarga bertahun-tahun yang tidak ditangani dalam dinamik keluarga.'

Walaupun Kyle telah terbuka tentang naik dan turun dia berhadapan dengan Kathy dan kakaknya yang lain, Kim Richards , orang dalam itu berkata kali ini dalam hidup mereka adalah 'rumit', dengan menyatakan bahawa anak perempuan Kathy , Paris Hilton dan Nicky Rothschild , telah dipaksa untuk campur tangan untuk 'kali pertama'.

“Mereka semua membesar bersama. Kyle bertindak sebagai jurucakap keluarga Hilton untuk masa yang lama. Mereka sentiasa bersolek, tetapi ini sedikit berbeza kerana Kathy berada di hadapan dan tengah di hadapan kamera,” dedah sumber itu. 'Dia tidak dipaksa untuk terdedah. Kathy dan Kyle telah bercakap secara longgar melalui teks hanya sejak perjumpaan semula.”SebagaiRHOBApeminat melihat minggu lalu, Lisa menuduh Kathy melakukan kata-kata kasar terhadap Kyle semasa perjalanan pelakon mereka di Aspen, di mana dia diugut kononnya untuk 'memusnahkan Kyle dan keluarganya jika itu perkara terakhir' yang pernah dia lakukan.

'Kami menaiki van pecut dan Kathy mula menjerit tentang segala-galanya, dan dia akan berkata seperti, 'Saya akan menumbangkan NBC, Bravo, saya akan menurunkan persembahan itu seorang diri. Saya akan hancurkan kamu semua!'” dakwa Lisa. “Apa yang berlaku dalam neraka yang suci?”

'Dia menanggalkan cermin matanya, dia melemparkannya ke atas tanah, dia melompat ke atas dan ke bawah, memecahkan cermin matanya, dia menumbuk dinding dan dia menjerit dia 'membuat' Kyle,' sambungnya.

Kemudian, semasa episod akhir , Kyle mencadangkan bahawa Lisa telah tampil dengan tuntutan itu dalam usaha untuk mengalih perhatian daripada isu undang-undang pasangan pelakon mereka Erika Jayne , yang publisitinya dia cadangkan berada di belakang a siri kebocoran akhbar .

'[Saya] terpaksa memilih antara dua kawan saya dan kakak saya,' Kyle berkongsi dalam pengakuan.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion mula disiarkan pada hari Rabu, 12 Oktober, pada 8/7c di Bravo.