Brandi Glanville enggan dipersalahkan Lisa Vanderpump keluar dari Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Selepas malam Selasa episod perjumpaan musim sembilan , Brandi melayari Twitter. Di sana, dia berucap Camille Grammer Cadangan bahawa Lisa telah meninggalkan rancangan itu selepas berasa 'dikhianati' oleh Denise Richards 's tarikh makan malam pada kamera dengan dakwaan 'musuh utama'nya, Brandi.

“Saya BUKAN musuh ketat LVP!! Itu adalah kegilaan mutlak,” kata Brandi dalam tweet pertamanya. “Percaya & percaya itu TIDAK BENAR!!Saya saya memuja @DENISE_RICHARDS selepas bertemu dengannya di majlis makan malam untuk ejen bersama kami! NTM 95% perbualan kami bukan mengenai lvp sama sekali.”

“Tidak [Camille] Saya tidak membelinya!” Brandi diteruskan . “Dia tahu hakikat bahawa saya seorang raja yang betul & bahawa saya melakukan perkara yang BETUL apabila saya sepatutnya. Kami mungkin bukan kawan tetapi saya bukan musuh #1 LVP.”

RHOBH Brandi Glanville Nafi Menjadi Musuh Lisa Vanderpump

Seperti yang diingati oleh peminat siri ini, Brandi dan Lisa berkawan rapat selama bertahun-tahun sebelum mengalami pergaduhan besar di tengah-tengah dakwaan manipulasi terhadap Lisa semasa musim keempat. Kemudian, semasa musim lima, selepas Brandi secara main-main menampar muka Lisa sambil melakonkan semula adegan dariBot Cintadi Amsterdam, sebarang kemungkinan perdamaian telah hilang .

Semasa tweet Brandi diteruskan, dia menjelaskan bahawa sementara itu dia dan Lisa tidak akan pernah berkawan , Denise tidak melakukan apa-apa untuk mencetuskan drama dengan hangout mereka.

“Biar saya jelaskan, LVP & saya mempunyai masa lalu yang tidak akan kita pulihkan tetapi saya enggan membenarkan @DENISE_RICHARDS dipanggil kerana memprovokasi apa-apa!” dia menulis . “Saya berada di SATU episod sepanjang musim di mana wanita mempunyai masalah tersendiri dengannya. Itu benar-benar hebat.'

RHOBH Brandi Glanville Mempertahankan Denise Richards di Twitter

Brandi terus menyelar Camille berada di serangan semasa perjumpaan semula .

'Adalah jelas kepada saya bahawa jika orang tertentu merasakan bahawa mereka akan jatuh, mereka perlu membawa semua orang bersama mereka. Jika saya melakukan bahawa seluruh dunia suri rumah akan menjadi 'Shook,'' tulisnya.

Brandi kemudian mencadangkan bahawa dia tidak akan menjadi seperti Camille dan menambah bahawa dia membesarkan anak lelakinya untuk menjadi lebih baik daripada itu juga.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan akan tamat pada hari Selasa depan jam 9 malam. di Bravo TV.

Foto Kredit: Vince Flores/startraksphoto.com, Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com, Shutterstock