Laporan baru mendedahkan masa depan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tergantung dalam keseimbangan sebagai Lisa Vanderpump hanya akan muncul dalam hanya satu episod lagi rancangan musim ini.

Menurut laporan itu, Lisa's terjatuh bersama bintang-bintangnya menyebabkan dia menjauhkan diri daripada mereka dan apabila ia datang kepada masa depan, sukar untuk mengatakan apa musim ke-10 rancangan itu akan kelihatan seperti.

'Kali lain penonton melihatnya ialah pada penghujung musim apabila kami merakamkan dia membuka restoran terbarunya di Caesars Palace,' kata sumber yang rapat dengan produksi kepada Surat Harian pada 21 Mei.'Lisa masih belum komited sama ada untuk perjumpaan semula atau kembali musim depan, jadi kami tidak tahu di mana keadaannya dengannya. Kami jelas mahu dia di perjumpaan semula dan kami mahu dia kembali musim depan.”

Lisa dilaporkan masih 'terluka' kerana tekanan Puppy Gate tidak meninggalkannya 'di tempat yang baik secara mental.'

Manakala Lisa mengambil ujian pengesan pembohongan semasa Episod malam Selasa daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills, rakan bintangnya masih tidak yakin dia tidak di sebalik cerita negatif kira-kira Dorit Kemsley dikongsi oleh Radar Online tahun lalu dan apabila tiba musim ini, beberapa pengeluar merasakan tingkah laku Dorit telah diabaikan.'Dorit menyebabkan keseluruhan kekacauan ini dengan meninggalkan dua ekor anjing, namun pelakon telah menghidupkan Lisa,' kata orang dalam.

'Reaksi peminat bukanlah seperti yang diingini oleh wanita lain, mereka fikir mereka semua boleh bersatu sebagai satu dan menolak Lisa, tetapi penonton kami bijak dan telah melihat melalui ini dan menyebelahi Lisa,' sumber produksi meneruskan. “Kami tidak pernah melihat reaksi peminat yang begitu kuat. Ramai daripada mereka menggesa Dorit, Teddi dan Lisa Rinna dipecat. Kyle juga menjadi sasaran dalam talian kerana ketidaksetiaannya sebagai seorang kawan.'

Mengenai siapa sebenarnya yang boleh dipecat, itu masih belum diputuskan. Yang berkata, orang dalam produksi seolah-olah menyiratkan bahawa pengeluar terbuka untuk memecat satu atau lebih ahli pelakon RHOBH.

'Tidak kira kita perlu melihat keseluruhan pelakon untuk musim depan, mungkin kita akan melakukan Dorit dan meninggalkan beberapa daripada mereka,' jelas sumber itu.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: Bravo TV, Alamy