Adakah Denise Richards dan suami Aaron Phypers menghadapi ketegangan rumahtangga sahaja lapan bulan selepas mengikat tali pertunangan ?

Menurut orang dalam, pasangan pengantin baru itu telah menghadapi 'masa tegang' kerana cara Denise bercakap tentang Aaron dan perkahwinan mereka pada episod baru-baru ini. Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

'Aaron tidak peduli tentang DeniseSuri rumahjika dia bercakap tentang dirinya, tetapi dia benci apabila dia diseret ke dalamnya,' jelas orang dalam kepada OKEY! Majalah dalam keluaran terbaru mereka.

Walaupun Denise 'tidak melihat apa-apa kemudaratan' dalam membincangkan kehidupan peribadi mereka, dan saiz kelelakian suaminya , Aaron tidak terlalu berminat dengan keterusterangannya di skrin dan telah merayu aktres itu untuk mengepam brek.

“Dia sudah lama berkecimpung dalam perniagaan itu dan dia sudah terbiasa dengan orang ramai mengetahui segala-galanya tentang dirinya tetapi Aaron lebih pendiam, jadi ia mengganggunya,” jelas sumber itu.Semasa episod terbaruSuri Rumah Sebenar Beverly Hills, Denise berkongsi butiran kasar tentang cara percintaannya dengan Aaron bermula hampir dua tahun lalu dan juga memberitahu Lisa Vanderpump dan Kyle Richards bahawa dia kagum dengan saiz zakarnya.

'Saya sudah membuka mulut saya...saya tidak boleh mengambilnya kembali,' katanya kemudiannya mengenai ulasan X-rated. 'Saya hanya tidak mengendahkan dia memicit lutut saya di bawah meja.'

Walaupun komen Denise pastinya percuma, Aaron dilaporkan lebih suka ditinggalkan daripada gurauan antara Denise dan rakan pelakonnya.

'Ini bukan perkara yang dia daftarkan,' kata orang dalam. 'Aaron menjelaskan bahawa dia harus berhenti mendedahkan butiran intim, dan jika dia tidak boleh berbuat demikian, dia perlu memikirkan perkara yang lebih penting: suaminya atau kerjaya realiti TVnya.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Vince Flores/Startraksphoto.com