Kandi Burruss tidak mahu melihat bekas kawan Taman Phaedra kembali ke Suri Rumah Sebenar Atlanta untuk musim 12.

Semasa siri temu bual baharu, Kandi bercakap tentang dirinya pemikiran tentang pemutus musim 12 , mengesahkan bahawa sementara dia ingin melihatnya lepas suri rumah kembali ke persembahan , Masukkan Moore , dia akan berhenti sama sekali jika Phaedra dibawa balik.

'Hanya satu tahun saya terpaksa bertanyakan sama ada [pertunjukan itu] benar-benar berbaloi,' kata Kandi. Kehidupan Hollywood semasa temu bual 21 Mac, memberikan persetujuan kepada musim kesembilan.

'Jelas sekali pada tahun itu apabila semua kegilaan dengan Phaedra berlaku, anda tahu,' Kandi menyambung. 'Jadi itulah satu-satunya tahun saya mempersoalkannya, kerana saya seperti, okey, ini terlalu banyak.'

Menurut Kandi, banyak serangan terhadap wataknya yang mendorongnya ke tepi.'Tetapi di luar itu, saya bersikap tenang,' katanya. “Saya rasa ia adalah platform yang hebat untuk orang ramai mengetahui lebih lanjut tentang perniagaan saya dan perkara berbeza yang saya ingin lakukan, untuk diusahakan. Saya telah membina ramai peminat daripada rancangan itu yang menyokong semua perkara yang saya lakukan, jadi saya menyukainya untuk itu.”

Selepas musim sembilan, yang memaparkan Phaedra menuduh Kandi dan suaminya secara palsu, Todd Tucker , dadah Porsha Williams dalam usaha untuk mengambil kesempatan ke atasnya secara seksual, Kandi memutuskan hubungan sepenuhnya dengan Phaedra.

'Saya hanya fikir ia agak gila apabila anda tidak menyedari anda sedang bertempur dengan seseorang sehingga mereka akan mengada-adakan perkara tentang anda,' kata Kandi. 'Saya tidak akan pernah tahu dia melakukan itu sekiranya Porsha tidak memberitahunya pada perjumpaan itu.'

Kini, dengan khabar angin yang bertiup kencang mengenai potensi pulangan untuk Phaedra , Kandi berkata dia tidak akan muncul dalam siri itu bersamanya.

Semasa wawancara kedua beliau dengan Kehidupan Hollywood pada 22 Mac, Kandi berkata dia akan 'suka' melihat Kenya kembali ke persembahan dan percaya ada kemungkinan yang pasti ia akan berlaku.

'Saya fikir ia hanya akan menjadi mereka - dia dan syarikat pengeluaran dan rangkaian - berada di halaman yang sama,' tambahnya. “Itu sahaja. Saya tidak fikir ia akan menjadi sesuatu yang tidak boleh berlaku. Saya rasa mereka boleh memikirkannya.”

Suri Rumah Sebenar Atlantamusim 11 disiarkan pada hari Ahad jam 8 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com, lev radin/Shutterstock.com