Lisa Vanderpump masa depan dengan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills mungkin naik ke udara tetapi itu tidak bermakna dia tidak menceritakan kehidupannya untuk televisyen realiti.

Semasa peminat menjangkakan spinoff baharu yang berasaskan pusat penyelamat haiwannya, Anjing Vanderpump , Lisa kembali bekerja Peraturan Vanderpump dan pada 18 Mei, semasa dia meraikan Hari Anjing Sedunia Vanderpump Dogs bersama pekerja dan rakan John Sessa , kamera bergolek.

Menurut laporan yang dikongsi oleh Muka surat Enam pada 24 Mei, Lisa telah menjalani penggambaran dengan Bravo TV hujung minggu lalu, bersama-sama dengan Jax Taylor , Brittany Cartwright , Billie Lee , James Kennedy , dan Rachel Leviss , tetapi apabila bercakap mengenai rakaman itu, ia bukan untuk rancangan barunya yang dikhabarkan. Sebaliknya, ia adalah untuk musim kelapan yang akan datangPeraturan Vanderpump.

Semasa Hari Anjing Sedunia dihoskan oleh Yayasan Anjing Vanderpump, orang dalam mengesahkan tiada kamera di belakangnya untuk siri baharu yang berpotensi berasaskan pusat penyelamat Lisa dan menyatakan bahawa Lisa dan rakan lakonnya hanya membuat penggambaran untukPeraturan Vanderpump.

'Terdapat banyak keseronokan di sekitar SUR untuk musim depan,' kata orang dalam. 'Lisa kelihatan seperti tangannya penuh ketika semua orang berkumpul semula dengan wajah baru dan biasa.'Di bawah ialah beberapa gambar yang diambil pada Hari Anjing Sedunia:

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brittany Cartwright Cauchi ???? (@brittany)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh James Kennedy (@itsjameskennedy)

Seperti yang peminat akan ingat, khabar angin mengenai projek Vanderpump Dogs Lisa mula berpusing pada Mac selepas pusat penyelamat menjadi topik hangat di Suri Rumah Sebenar Beverly Hills . Kini beberapa bulan kemudian, menurut Halaman Enam, siri ini masih dalam kerja-kerja walaupun ia belum diambil secara rasmi.

Sebagai tambahan kepada siri baharu yang berpotensi di Vanderpump Dogs, Lisa juga dikatakan begitu bekerja pada spinoff baharu berdasarkan daripadanya baru-baru ini dibuka restoran di las vegas , Taman Koktel Vanderpump.

Peraturan Vanderpumpmusim lapan dijangka kembali ke Bravo TV akhir tahun ini.

Kredit Foto: WENN Rights Ltd/Foto Saham Alamy