LuAnn de Lesseps mungkin berdepan khabar angin tentang kemungkinan dipecat tetapi itu tidak menghalangnya daripada didakwa meminta kenaikan gaji menjelang musim ke-12 Suri Rumah Sebenar New York City .

Menurut laporan baru, penerbit siri realiti TV Bravo berasa LuAnn menjadi 'liabiliti besar' untuk rangkaian kerana drama undang-undang beliau yang berterusan dan telah mempertimbangkan untuk menyingkirkannya. Sementara itu, LuAnn berharap untuk mendapatkan hari gaji utama untuk pulangan musim 12.

'[LuAnn] mahukan lebih banyak wang daripada Bethenny, yang pada asasnya akan menjadikannya suri rumah dengan gaji tertinggi,' dedah orang dalam kepada Radar Dalam Talian pada 5 Jun.

Selepas kejayaan persembahan kabaretnya , Countess and Friends, LuAnn dilaporkan berasa 'tidak dapat dikalahkan' dan didakwa meminta $3.5 juta kekalahan untuk musim akan datang. Walau bagaimanapun, kerana drama undang-undang terbarunya, yang termasuk pelanggaran percubaan dan perintah untuk menangkapnya , penerbit tidak pasti untuk mendapatkannya kembali. Lagipun, dia nampaknya tidak mengambil masa percubaannya sangat serius dan baru-baru ini bergurau tentang dia hampir ditangkap kepada penonton di salah satu rancangan kabaretnya.

Berikutan pelanggaran percubaan LuAnn, bintang realiti itu diberi syarat baharu untuk diikuti dan menurut laporan itu, ahli keluarga dan rakannya berharap dia akan pergiSuri Rumah Sebenar New York City, yang sesetengahnya telah merasakan adalah pencetus untuknya , dan fokus untuk memulihkan kehidupannya.'Luann tidak akan dapat menjalani kehidupan yang tenang dan damai sehingga dia keluar dari rancangan realiti ini. Booze adalah semua orang dalam rancangan itu dan dia tahu dia bukan sahaja perlu mengubah tingkah lakunya tetapi juga semua orang di sekelilingnya,” kata orang dalam itu. 'Bagaimana dia boleh kekal sedar dan berada di dalam rancangan yang mana alkohol boleh dikatakan sebagai ahli sepenuh masa pelakon?'

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com