Membawakan anda berita terkini hari ini dalam liputan berterusan luann delesseps sejak dia syok penahanan mabuk pada hujung minggu.

Berikutan pelancaran laporan polis tentang kejadian yang mendedahkan Suri Rumah Sebenar New York star pergi ke bilik hotel yang salah dengan seorang lelaki misteri dan menyerang dan mengancam untuk membunuh pegawai polis dengan ganas, ada yang kini tertanya-tanya jika dia berisiko kehilangan pekerjaan realiti tvnya. Ini datang kerana kami juga boleh mengesahkan bahawa musim baharu RHONY sedang menjalani penggambaran.

Baik laporan baru oleh Muka surat Enam menangani perkara itu dengan sumber yang mendedahkan bahawa pekerjaan Luann selamat! Kita semua boleh mengeluarkan kolektif duh!

'Ia tidak akan [memudaratkan kedudukannya dalam rancangan itu]. Realiti sukakan realiti,” dedah sumber. Tidak menghairankan kerana siri Housewives adalah siri yang berkembang maju dalam drama.

Beralih kepada bekas suami Luann Tom D'Agostino yang dilaporkan tidak mahu berbuat apa-apa dengannya selepas dia dipersalahkan perkahwinan mereka yang singkat selama 7 bulan kerana kerosakan dan penahanannya yang besar.Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh Luann, dia menyatakan: ' 'Saya ingin memohon maaf yang paling ikhlas kepada sesiapa sahaja yang mungkin saya tersinggung dengan tingkah laku saya. Ini adalah kali pertama saya di Palm Beach sejak perkahwinan saya dan berada di sini membangkitkan emosi yang terpendam. Saya komited kepada 2018 yang transformatif dan penuh harapan.”

Sementara Tom, 50, mendiamkan diri walaupun baru-baru ini menunjukkan sikap kasar oleh bekas isterinya, rakan Tom/ teman wanita yang dikhabarkan Anna Rothschild sedang bersuara!

Anna menyatakan Tom dan Luann 'tiada persahabatan' dan bahawa dia 'tidak mahu melakukan apa-apa' dengan bekasnya.

'Dia mahu keluar,' kata Anna kepada Radar Dalam Talian . “Dia tidak pernah mahu menjadi tumpuan. Dia fikir ia menyedihkan. Ia pelik. Dia mempunyai masalah yang perlu dia hadapi. Ia memalukan baginya.”

Anna juga merasakan adalah 'tidak masuk akal' bahawa Luann menyalahkan kelipannya dan anda merindui perkahwinan itu dengan Tom kerana masalah undang-undangnya.

'Amat menyedihkan dia sampai ke tahap ini,' katanya. “Dia menyalahkan perkahwinan itu adalah tidak masuk akal. Mereka berkahwin selama tujuh bulan bukan 25 tahun. Mereka telah dipisahkan sejak Ogos; sudah empat bulan.'

Luann telah ditangkap di Palm Beach, FL yang merupakan bandar yang sama dia berkahwin dengan Tom pada Malam Tahun Baru pada 2016. Sementara itu, Luann terus tidak berprofil dengan dia sahaja penampilan awam sejak penahanannya sedang keluar bersiar-siar bersama keluarganya pada hari Isnin.

Kredit Foto: Bravo TV

BERITAHU KAMI – PATUTKAH LUANN MENGALAMI AKIBAT OLEH BRAVO UNTUK PENANGKAPNYA?