Adakah Nene Bocor sudah mengancam untuk berhenti Suri Rumah Sebenar Atlanta ?

Menurut laporan baru, jawapan itu adalah ya! Dan semuanya ada kaitan dengan rakan pelakon dan bekas rakannya Kim Zolciak .

In Touch Weekly melaporkan bahawa Nene 'telah memberitahu pengeluar bahawa dia tidak akan muncul dalam rancangan itu musim depan jika Kim [Zolciak-biermann] terlibat,' menurut orang dalam rancangan itu. Sebabnya? Rupa-rupanya perbalahan baru-baru ini antara wanita-wanita itu telah mendorong Nene, 50, ke titik kehancurannya.

'Pertelingkahan Nene dengan Kim telah melemahkan dia sepenuhnya,' kata sumber itu. 'Dia telah selesai bermain permainan dan telah menjelaskan bahawa dia tidak akan kekal jika Kim berada di sana juga.'

Jika anda ingat, pertelingkahan terbaru antara wanita itu berlaku bulan lalu selepas anak perempuan Kim Brielle Biermann, 20, disiarkan a Video Snapchat dirinya di rumah Nene bergambar di sebelah pepijat di lantai bilik mandi tetamu. Ini membawa kepada Nene pergi ke atas kedua-dua ibu dan anak perempuan, malah menggelar mereka berdua rasis . Kim, 39, kemudian mengupah seorang peguam berkuasa tinggi dan ugut nak saman Nene untuk dakwaan perkauman.KIM ZOLCIAK MEMANGGIL IBU BAPANYA “MENJIJIK DAN MENYEDIHKAN”!

Sementara orang dalam yang rapat dengan Nene menafikan dia mengeluarkan kata dua kepada Bravo, sumber memberitahu Berhubung penerbit rancangan itu tidak berpuas hati.

'Ia adalah situasi yang sukar bagi mereka kerana mereka tidak mahu kehilangan mana-mana bakat,' kata sumber rancangan itu. 'Mereka mahu mengekalkan kedua-dua bintang dalam rancangan itu.'

Nene bagaimanapun tetap bertegas mahu Kim pergi. 'Dia fikir dia adalah bintang yang lebih besar dan lebih komited terhadap rancangan itu daripada Kim,' tambah sumber yang menyatakan bahawa Kim hanya kembali sebagai suri rumah sambilan musim ini. “Nene berpendapat adalah adil untuk pengeluar menghargai kesetiaannya. Dia mahu Kim keluar!”

Ia akan menjadi menarik untuk melihat bagaimana semua ini berlaku walaupun sesuatu memberitahu saya Kim tidak mungkin mahu kembali selepas musim ini kerana kebanyakan wanita tidak menyukainya, dan dia masih mempunyainya Jangan Terlambat spin-off untuk jatuh semula.

Beralih kepada episod baharu RHOA yang akan disiarkan malam ini di Bravo pada 8/7c.

Dalam klip pratonton di bawah, Kim vs Masukkan Moore semasa pelakon menghadiri pesta semua putih Nene. Perkara berubah menjadi hodoh apabila kacau Marlo Hampton memutuskan untuk membesarkan suami Kenya dan Kim menyatakan 'dia tidak wujud' betul-betul di hadapan Kenya! Katakan saja Kenya tidak begitu mengambil berat tentang perkara ini dan memberikannya kembali kepada Kim.

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – APA PANDANGAN ANDA TENTANG ULTIMATUM NENE? DAN PEMIKIRAN PADA EPISOD MALAM INI?