bintang bravo Penyanyi Ramona ialah ahli pelakon tertua Suri Rumah Sebenar New York, pada usia 62 tahun, dan ini telah membawa kepada spekulasi bahawa dia mungkin akan digantikan oleh seseorang yang lebih muda pada musim ke-12.

O.G. Suri Rumah New York mungkin telah berada di rancangan itu sejak permulaannya tetapi adakah dia mempunyai tarikh luput? Memandangkan Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Vicki Gunvalson baru-baru ini turun pangkat kepada “kawan” dan hakikat bahawa RHONY yang terbaru (dan mungkin kebanyakan mengancam ) ahli pelakon Tinsley Mortimer hampir 20 tahun lebih muda kepada Ramona, masuk akal untuk mempercayai laporan yang menyatakan Ramona boleh diganti dengan wajah yang lebih muda dan segar.

Tetapi bertuah untuk Ramona (dan kami, terus terang), mercun suri rumah berusia 62 tahun ini tidak akan ke mana-mana! mengikut Kehidupan Hollywood , sumber yang rapat dengan produksi mendedahkan Bravo-lebrity 'tidak berada di blok pemotongan sama sekali untuk musim depanRHONY.”

'Pengeluaran suka bahawa dia sedang berpacaran dan tidak takut untuk menunjukkannya dan bahawa dia panas dan menyeronokkan dan berjiwa muda; itulah suasana yang mereka inginkan. Dia tidak takut untuk meluahkan fikirannya dan walaupun dia salah seorang yang lebih tuaSuri rumah, dia kelihatan lebih baik daripada beberapa yang lebih muda,” kata orang dalam itu.

Nampaknya cara Ramona yang genit dan sikap 'Masa Penyu' yang tidak henti-henti ada menyelamatkannya daripada kena but di luar rancangan, sekurang-kurangnya buat masa ini. Hanya musim panas ini, yang Awet muda oleh Ramona pengasasnya telah berpesta di Hamptons bersama anak perempuannya yang berusia 24 tahun, Penyanyi Avery , di mana dia didakwa berbual dengan lelaki separuh umurnya.Masih perlu diyakinkan bahawa suri rumah New York kegemaran anda tidak akan ke mana-mana? Yang bercerai melayari Instagram pada 24 Julai dengan memakai gaun bunga dan garis leher yang menjunam untuk melaporkan dia sedang mengerjakan sesuatu untuk Bravo .

“Kembali ke NYC untuk merakam sesuatu yang menyeronokkan untuk @bravotv! Nantikan! ????Xo”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ramona Singer (@ramonasinger)

Nampaknya kita tidak akan turun dari Ramona-coaster dalam masa terdekat!

Kredit Foto: ACE PICTURES/INSTARimages.com