Sheila Rosenblum boleh ditambah kepada pelakon Suri Rumah Sebenar New York City untuk siri musim ke-12 akan datang .

Menurut laporan baru, ahli pelakon lama Penyanyi Ramona telah didakwa meminta pemilik kuda teratas untuk menyertai pelakon dengan harapan dia menggantikannya Tinsley Mortimer , yang berperanan dalam rancangan itu dikatakan dalam bahaya .

Pada 1 Julai, Muka surat Enam mendedahkan Sheila, bekas model dan ballerina, adalah ketua sindiket kuda semua wanita, yang ironisnya termasuk bekasSuri Rumah Sebenar New York Citybintang Jill Zarin , serta Ketua Pegawai Eksekutif Douglas Elliman Dottie Herman. Shiela didakwa telah memenangi berjuta-juta dengan kudanya.

Walaupun Bravo TV dilaporkan agak jauh dari menetap pada pelakon musim 12 , orang dalam mendakwa wanita yang lain berada di atas kapal dengan idea untuk mempunyai Sheila dalam rancangan itu. Orang dalam juga berkata bahawa jika Sheila ditambah ke dalam siri ini, kandang kudanya, Lady Sheila Stable, kemungkinan akan dimasukkan dalam jalan ceritanya.

Sheila sebelum ini berkahwin dengan eksekutif komoditi Daniel Rosenblum. Selepas perceraian mereka, dia terpaksa membayar tambahan $11 juta selepas terlupa menandatangani dokumen perceraian mereka.Berita tentang kemungkinan penambahan Sheila datang selepas khabar angin yang mencadangkan Tinsley mungkin tidak diminta untuk kembali ke persembahan untuk musim 12.

Baru bulan lalu, sumber memberitahu Page Six Tinsley cuba menyelamatkan pekerjaannya dengan meyakinkan salah seorang rakannya yang terkenal untuk menyertai siri itu bersamanya. Walau bagaimanapun, seperti yang dikatakan orang dalam, ramai rakan Tinsley melihat rancangan itu sebagai 'kemalangan kereta toksik' dan tidak akan pernah mahu menjadi sebahagian daripadanya.

'Dia berharap untuk mendapat nama yang lebih besar dalam rancangan itu,' kata sumber itu. 'Dia mencari wanita dan bertengkar dengan beberapa orang yang sangat penting.'

Anthony Scaramucci isteri, Deidre Scaramucci , jugadikhabarkan sedang dalam perbincangan untuk musim 12.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: lev radin/Shutterstock.com, JOHN NACION/startraksphoto.com, Marion Curtis/startraksphoto.com