Suri Rumah Sebenar Atlanta pelakon dilaporkan berpecah semasa penggambaran pada musim ke-12 siri yang akan datang.

Sebagai Masukkan Moore kembali ke dalam alur penggambaran siri realiti TV Bravo selepas meninggalkan majoriti musim 11, Kebocoran NeNe dikatakan enggan membuat penggambaran dengan pelakon tertentu.

“Nene telah benar-benar menjaga dirinya selama iniRHOApenggambaran. Setakat ini, ia seperti mengingatkan situasi LVP denganRHOBAwanita,” dedah sumber kepada Kehidupan Hollywood pada 13 Julai.

“Dia benar-benar tidak mahu membuat penggambaran dengan sesiapa tetapi [ Marlo Hampton ] atau [ Kandi Burruss ], walaupun dia masih muncul dan membuat penggambaran apabila dia perlu,” sambung orang dalam. “Dia bertolak ansur dengan sebaik mungkin. Apabila dia muncul, dia nampaknya tidak mahu berada di sana hanya kerana dia tidak mempunyai persahabatan sebenar dengan semua orang kecuali Marlo.'

Menurut laporan itu, NeNe tidak bercadang untuk menghabiskan lebih banyak masa daripada yang dia perlu bersama dengan majoriti bintang bersamanya.“Setakat di luar kamera, Nene tidak berminat dan dia juga tidak akan mengadakan perbualan dalam masa terdekat dengan kebanyakan wanita lain, termasuk [ Cynthia Bailey ], Kenya Moore, [ Eva Marcille ] atau [ Porsha Williams ]. Perkara yang sama boleh dikatakan sebaliknya juga. Nampaknya terdapat perpecahan besar dalam pelakon,” sambung orang dalam.

Penggambaran pada musim ke-12Suri Rumah Sebenar Atlantabermula bulan lepas. Apabila pelakon memulakan produksi, NeNe kelihatan tidak hadir seperti yang didakwanya diberikan untuk gaji yang lebih besar .

“NeNe hanya mahu memastikan dia diberi pampasan secara adil. Dia tidak akan memulakan penggambaran tanpa perjanjian yang dia berpuas hati dengannya,' jelas sumber.

Walaupun NeNe nampaknya tidak mempunyai masa terbaik bersama bintang-bintangnya, Kenya sangat teruja kembali dalam campuran. Dia baru-baru ini meluangkan masa bersama sesama ibu barunya , Porsche.

Dalam catatan Instagram yang dikongsi pada hari Isnin, 15 Julai, Kenya dan Porsha dilihat bersama anak perempuan mereka di pangkuan mereka ketika mereka menghadiri kelas Mommy and Me.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kenya Moore (@thekenyamoore)

“Mereka sangat comel!” Kandi menulis di bahagian komen siaran Kenya.

“Bulatan Penuh lol! Saya suka kamu semua & bayi yang cantik ini,” tambah Cynthia.

Suri Rumah Sebenar Atlantamusim 12 dijangka disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.