Adakah terdapat Putar Bayi Kecil dalam perjalanan? Menurut laporan baru, jawapan itu adalah ya!

Terdapat laporan baru keluar hari ini menyatakan bahawa Suri Rumah Sebenar Atlanta bintang Masukkan Moore kini sedang hamil anak pertama pada usia 46 tahun.

Berita ini datang beberapa bulan selepas Kenya berkahwin secara rahsia beau Marc Daly apabila pasangan itu melarikan diri ke St. Lucia.

The Industri pada Letupan blog menyiarkan berita yang menyatakan bahawa Kenya 'bergembira' atas kehamilannya tetapi tidak mempunyai rancangan 'untuk membuat pengumuman untuk beberapa bulan lagi apabila dia berada dalam zon selamatnya.'

Berita ini agak mengejutkan kerana Kenya adalah adil dilihat di klinik IVF beberapa minggu yang lalu di Barbados, dan dua minggu nampaknya agak cepat untuk hamil melainkan sudah tentu dia sudah hamil sebelum melawat klinik.Lebih ingin tahu, Kenya muncul Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung malam tadi dan dia bermain malu ketika menjadi tuan rumah Andy Cohen bertanya kepadanya sama ada dia menjangkakan.

'Umm kita akan bercakap tentang itu apabila saya boleh bercakap tentang itu,' adalah jawapannya.

Walaupun dia masih membisu mengenai khabar angin kehamilan, Kenya berkongsi foto baharu dirinya dan suaminya Marc memasang pokok Krismas pertama mereka bersama-sama.

Kenya menulis , “Krismas Pertama Kami ?#TheDalys #Family #Love #IssaChristmas#ThatsMrsDalyToYou #HappyHolidays#KenyaMoore.”

Gambar-gambar itu ada di bawah!

kenya moore suami marc daly pokok Krismas

Suami Kenya Moore, Marc meletakkan pokok Krismas mereka

pokok krismas kenya moore

Kredit Gambar: Bravo TV, Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA PERCAYA KENYA HAMIL?