boleh Gina Kirschenheiter dan Matt Kirschenheiter sedang dalam proses menghidupkan semula perkahwinan mereka?

Menurut laporan baru, bekas pasangan itu, yang telah menghabiskan 'tan' masa bersama ketika mereka terus menjadi ibu bapa bersama tiga anak mereka, Nicholas, 6, Sienna, 5, dan Luca, 3, telah mencetuskan kebimbangan di kalangan Suri Rumah Sebenar Orange County disebabkan oleh motif Matt yang dikatakan untuk berdamai.

'Mereka melakukan kerja yang hebat dalam keibubapaan bersama dan, secara jujur, mereka tidak pernah serasi seperti yang mereka lakukan sekarang,' dedah sumber kepada Radar Dalam Talian pada 31 Mei. 'Mereka telah berbincang untuk kembali bersama dan semua orang tahu betapa mereka masih menyayangi satu sama lain.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Gina Kirschenheiter (@ginakirschenheiter)Seperti yang peminat akan ingat, Gina memfailkan penceraian tahun lepas hanya beberapa bulan selepas menyertai pelakon RHOC tetapi mengakui beberapa bulan kemudian dia dan Matt masih tinggal bersama — dan tidur bersama .

Walaupun pendamaian masih belum disahkan oleh Gina atau Matt, pelakon bersama Gina dilaporkan 'prihatin tentang motif [Matt]' apabila ia berkaitan dengan potensi pertemuan semula mereka dan merasakan dia mungkin berminat untuk kembali bersama dengan Gina hanya kerana dia kini terkenal.

'Gadis-gadis dalam pelakon itu hanya menyangka dia mengesyaki dia mahu dia kembali sekarang kerana dia terkenal,' kata sumber itu. 'Dia menegaskan bahawa ia tidak ada kaitan dengan kemasyhurannya, tetapi semuanya kelihatan sangat pelik kepada semua orang!'

Gina Kirschenheiter dan Matt Kirschenheiter bersama anak lelaki

Gina Kirschenheiter dari RHOC bergambar bersama Matt dan anak lelaki mereka pada 24 Mei

Walaupun ahli pelakon Gina dikatakan merasakan bahawa Matt boleh menggunakan dia untuk kemasyhuran, dia tidak pernah dilihatSuri Rumah Sebenar Orange Countydan tidak dijangka membuat sebarang kameo masa depan kerana tugasnya.

Semasa perjumpaan musim 13 tahun lepas, Gina membuka cerita tentang sebab di sebalik perpisahan dia dan Matt .

'Apabila kami berpindah dari Long Island, hubungan kami tidak mencukupi. Ia adalah yang kecil, yang besar, segala-galanya,” jelas Gina. “Dia bukan orang yang memuji anda dan membina anda serta membuatkan anda berasa hebat. Saya tidak pernah keluar dari bilik dan menyuruhnya berkata, 'Ya Tuhanku, awak kelihatan sangat cantik.' Saya tidak pernah sekalipun Matt memandang mata saya dan memberitahu saya dengan cara yang tulen, 'Saya sayang awak ,' dan saya rasa perkara itu penting.”

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 akan disiarkan di Bravo TV pada musim panas ini.