Tinsley Mortimer mungkin ada lelaki baru dalam hidupnya.

Hanya beberapa minggu selepas itu Suri Rumah Sejati New York City bintang dilihat kembali bersama dengan on-again, off-again boyfriend Scott Kluth , laporan mendakwa Tinsley dilihat semakin 'selesa' dengan hos TV Billy Bush di Brooklyn Bowl pada 1 Jun.

'Mereka bermain boling dalam satu kumpulan, tetapi mereka kelihatan sangat selesa dan mesra antara satu sama lain,' kata seorang saksi mata. Radar Dalam Talian pada 7 Jun. 'Mereka sangat genit.'

'Dia kelihatan sangat gembira, yang sangat bagus selepas semua drama yang dia ada dengan Scott dalam rancangan itu,' kata orang dalam itu.

Minggu lalu padaSuri Rumah Sebenar New York City, Tinsley dilihat rosak kepada Bethenny Frankel mengenai jatuh bangun hubungan dia dengan Scott. Walau bagaimanapun, tidak lama selepas episod itu disiarkan, pasangan itu kelihatan kembali seperti mereka berjalan berganding bahu di jalan NYC selepas dia dan rakan pelakonnya membuat penggambaran perjumpaan semula untuk musim 11.Sekarang, Tinsley mungkin akhirnya memanggilnya berhenti dengan Scott untuk selamanya .

Menurut penonton kedua yang hadir di Brooklyn Bowl, Tinsley dan Billy kelihatan seperti 'bertemu pertama' semasa acara minggu lalu.

Walaupun percintaan antara Tinsley dan Billy masih belum disahkan, wakilnya memberitahu Radar Online bahawa Tinsley berada di acara itu bersama Billy dan sekumpulan kawan. Juga, Billy baru membujang selepas bercerai dengan isteri Sydney pada musim panas lalu.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, lev radin/Shutterstock.com