Walaupun dia didakwa masuk ke pegawai percubaannya bulan lalu bahawa dia mengambil alkohol, luann delesseps nampaknya berundur dan kini meminta bukti bahawa dia melanggar percubaannya.

The Suri Rumah Sebenar New York City star meminta hakim Palm Beach County untuk menyerahkan sebarang bukti terhadapnya, termasuk bukti yang mendakwa dia gagal ujian dadah.

Jika anda masih ingat, pegawai percubaan Luann memfailkan laporan pada bulan April menyatakan Luann telah melakukannya gagal ujian ketenangannya bulan itu dan mengakui kepada mereka bahawa dia telah memakan dua mimosa selepas persembahan di Chicago. Susulan laporan itu, Luann mengeluarkan kenyataan awam.

'Saya mengambil sikap tenang saya dengan sangat serius dan seperti kebanyakan orang dalam situasi saya, ia adalah perjuangan harian,' Luann didedahkan pada masa itu. 'Saya tetap komited untuk melakukan apa sahaja untuk meneruskan gaya hidup sihat yang sihat.'

Cepat ke sekarang dan ORANG sedang melaporkan bahawa Luann mahukan salinan keterangan pihak pendakwaan dalam kes terhadapnya, termasuk laporan polis, kenyataan saksi, keterangan atau kenyataan pakar yang menunjukkan dia melanggar percubaannya.Sebagai tambahan kepada ujian ketenangannya yang didakwa gagal, Luann juga dituduh melanggar percubaannya apabila dia dilaporkan tidak menyelesaikan mesyuarat AAnya . Jabatan Pembetulan Florida menyatakan bahawa mereka tidak menerima bukti yang mencukupi untuk membuktikan bahawa dia telah menyelesaikan apa yang diperlukan daripadanya.

Wakil Luann tidak mengulas tentang situasi itu, tetapi Luann begitu dijadualkan muncul di mahkamah pada Khamis, 23 Mei.

'Saya menantikan hari saya di mahkamah untuk mengemukakan bukti menjelaskan dakwaan ini,' katanya sebelum ini TMZ .

Pendakwa raya sebelum ini menawarkan dua pilihan kepadanya apabila mengetahui bahawa dia didakwa melanggar percubaannya - memakai gelang buku lali atau segera mendaftar dalam rawatan pesakit luar. Luann dilaporkan menolak kedua-dua pilihan.

Luann bersetuju dengan perjanjian rayuan pada Ogos tahun lalu, yang meletakkannya dalam tempoh percubaan selama satu tahun. Percubaan ini memerlukan dia melengkapkan 50 jam perkhidmatan masyarakat, menghadiri dua mesyuarat AA setiap minggu dan tidak mengambil atau memiliki alkohol atau dadah haram. Luann juga dikehendaki menghadiri Kelas Kesan Mangsa oleh Ibu Menentang Pemanduan Mabuk.

Perjanjian pengakuan itu adalah hasil daripada penahanannya pada Disember 2017 kerana menyerang polis, selepas itu dia mengaku bersalah atas tuduhan jenayah bateri, pencerobohan, dan mabuk yang tidak teratur.

Suri Rumah Sebenar New Yorkdisiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam EST di Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com