Adakah Tinsley Mortimer dan Scott Kluth kembali bersama?

Menurut laporan baru, the sosialit dan bintang realiti sudah pasti kembali bersamanya on-lagi, off-again boyfriend kerana kedua-duanya dilaporkan bersatu semula semasa musim ke-10 Suri Rumah Sebenar New York City .

“Mereka kembali bersama semasa Tinsley sedang menjalani penggambaran. Jarak itu sukar bagi mereka. . . Dia mengejutkannya di New York beberapa bulan yang lalu dan mereka menyambung tepat di tempat mereka berhenti, 'kata orang dalam Muka surat Enam pada 11 April.

Berikutan perjumpaan semula mereka, Tinsley dan Scott berpindah bersama di New York City dan kini menurunkan $30,000 setiap bulan di sebuah penthouse dupleks di hotel Marmara Park Avenue. Mereka juga bekerjasama dalam bidang perniagaan dengan Tinsley dan bintang bersamanya, termasuk Carole Radziwill dan Dorinda Medley , membintangi salah satu iklan baharu Scott untuk jenama CouponCabinnya yang berpangkalan di Chicago.

Tinsley dan Scott memanggilnya berhenti Oktober lalu selepas lebih kurang setahun berkenalan.'Tinsley fikir Scott seorang lelaki yang hebat ... ia terlalu awal,' sumber yang rapat dengan bintang realiti itu memberitahu Page Six pada masa itu. “Dia mula membuat penggambaran ‘Housewives’ selepas melarikan diri daripada hubungan yang sangat buruk dan kemudian terjun terus ke dalam percintaan angin puyuh dengan Scott. Dia tidak mempunyai masa untuk sembuh atau menyesuaikan diri sepenuhnya dalam kehidupan di New York.'

Sebelum Scott, Tinsley terlibat dalam hubungan empat tahun dengan Nico Fanjul . Sepanjang hubungan kecoh itu, dakwaan penderaan dibuat dan pada April 2016, Tinsley telah ditangkap kerana menceroboh rumahnya di Palm Beach.

“Hubungan jarak jauh tidak pernah mudah. [Tinsley dan Scott] kekal mesra dan Tinsley tidak menutup pintu kepada kemungkinan perdamaian pada masa hadapan. Dia mendoakan yang terbaik untuknya, tetapi hanya masa yang akan menentukan sama ada jarak akan membuatkan hati menjadi lebih mesra,” tambah sumber itu.

Kredit Foto: Debby Wong/Shutterstock.com, Instagram