Musim ini Suri Rumah Sebenar New Jersey tidak lain hanyalah Crazyville semua terima kasih kepada banyak telatah Siggy Flicker !

Seperti yang diketahui oleh peminat rancangan itu, Siggy terus bertelagah dengan newbie Margaret Josephs atas apa yang dia rasa adalah pengkhianatan kepadanya. Lihat Siggy memperkenalkan Margaret kepada semua orang di rancangan itu, dan merasakan Margaret pantas menolaknya ke tepi untuk berkawan dengan wanita lain.

Dan kini laporan baharu mendakwa Siggy, 50, mengalami kesukaran menangani hakikat bahawa Margaret dengan cepat menjadi kegemaran peminat.

'Siggy benci Margaret,' dedah sumber yang dekat dengan rancangan itu In Touch Mingguan , menjelaskan bahawa terdapat ketegangan antara dua wanita itu sejak awal.

'Siggy tidak tahan bahawa semua orang nampaknya berada dalam Pasukan Margaret,' tambah orang dalam. 'Siggy baru-baru ini mengalami pecahan keseluruhan terhadap semua liputan media yang diterima oleh Margaret.' Yikes!Pertelingkahan menjadi lebih teruk untuk Siggy apabila pada 3 Oktober, Margaret menyiarkan foto pelakon itu di Instagramnya — dan meletakkan emoji misai di muka Siggy. 'Siggy merasakan bahawa Margaret mengejeknya,' dedah sumber rancangan itu. 'Dia kehilangannya dan berkata bahawa Margaret merosakkan hidupnya.' Siaran Emoji-Gate yang terkenal itu ada di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Margaret Josephs (@therealmargaretjosephs)

Sementara itu, Siggy turut membuka Twitter semalam selepas mengambil isu dengan gambar yang dimuat naik oleh Margaret di media sosial yang kelihatan seperti jenaka. Siggy bagaimanapun tidak mengambilnya begitu kerana dia merasakan gambar itu, yang menggambarkan Margaret sedang bersedia untuk menolaknya dari tangga dengan kerusi roda, adalah 'menjijikkan' dan 'menghasut keganasan'.

Siggy disiarkan , “Marge menyiarkan gambar ini yang saya rasa menjijikkan tetapi saya gembira kami bersetuju dengan 1 perkara: dia sengaja MENOLAK saya & dia bangga dengannya. #RHONJ“.

siggy vs margaret

Yang membawa kita ke Andy Cohen yang dilaporkan berpendapat sudah tiba masanya untuk Siggy keluar dari Twitter! Saya fikir dia mempunyai perkara yang sah!

Muka surat Enam melaporkan bahawa semasa rehat komersial malam Rabu Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung menampilkan Dolores Catania, Andy memberi Siggy, yang sedang duduk di hadapan penonton, beberapa nasihat tentang media sosial.

Sumber mengatakan Andy memberitahu Siggy untuk 'meninggalkan Twitter,' kerana dia merasakan tabiatnya yang sentiasa bertindak balas terhadap troll akan menyebabkan dia 'f-ing gila.'

'Buang racun dari hidup anda,' kata Andy, 49, kepada Siggy selepas mengingatkannya bahawa tidak perlu menjadi aktif seperti dia di media sosial. Dia menambah bahawa 'ia adalah toksik.'

Memang jika anda lihat di Siggy's tweet dan balasan di Twitter, dia menghabiskan BANYAK masa membalas peminat dan troll. Di sini berharap dia menerima nasihat Andy. Kedua-duanya dilaporkan berpelukan selepas rakaman itu.

BERITAHU KAMI – FIKIR? ADAKAH ANDA PERCAYA SIGGY MENGHADAPI KEROSAKAN ATAS MARGARET MENJADI POPULAR?