Jax Taylor telah dituduh mencipta akaun Twitter palsu untuk menolak khabar angin mencadangkan James Kennedy adalah gay atau biseksual semasa malam tadi Peraturan Vanderpump perjumpaan semula.

Sebagai Brittany Cartwright mengambil Twitter untuk mempertahankan pencerobohannya terhadap James semasa rancangan itu, halaman peminat berkongsi tangkapan skrin halaman yang mendakwa sebagai teman wanita James, Rachel Leviss , dan menuduh DJ menipunya dengan lelaki lain.

'Ini adalah akaun yang dipersoalkan yang 'didakwa' dibuat oleh Jax,' tulis Two Judgey di Instagram pada malam Isnin, bersama dengan beberapa tangkapan skrin siaran yang dikongsi oleh halaman palsu itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Two Judgey Girls (@twojudgeygirls)Selain akaun berkongsi foto James dengan beberapa lelaki lain, termasuk dia bekas kawan Logan Noh , halaman yang mendakwa sebagai Raquel menyelar James sebagai 'menjijikkan.'

Walaupun Jax menafikan telah menyediakan akaun itu, Ariana Madix menyokong dakwaan James dengan mengesahkan semasa perjumpaan itu bahawa nombor telefon bimbit Jax disambungkan kepadanya. Bagaimanapun, dia masih menegaskan bahawa dia tidak mempunyai kaitan dengan siaran palsu itu, dan mendakwa seseorang mesti mencipta akaun itu selepas mendapat nombornya daripada senarai di SUR.

Mengikuti drama antara Jax dan James , yang dijangka berterusan semasa episod minggu depan, Brittany menggunakan Twitter untuk menjawab beberapa tindak balas daripada penonton dan untuk mempertahankan dirinya daripada peminat yang mencadangkan James sedang dipegang pada standard berganda olehnya dan pelakon yang lain.

“Saya sangat keliru mengapa Jax dan semua orang boleh memanggil nama Raquel tetapi tidak mengapa untuk James memanggil awak? Kamu semua berkelakuan mengerikan,” tulis peminat itu. 'James rap adalah jahat, tetapi tidak sekejam apa yang Jax lakukan kepada awak.'

'Saya keliru mengapa anda fikir rap adalah semua yang saya marah,' Brittany menjawab . “Saya sudah lama mengatasinya. Dia duduk di hadapan saya memalukan saya dan bercakap omong kosong tentang keluarga saya jadi buat pertama kali dalam 4 tahun saya mengambil untuk diri sendiri. Saya tidak pernah menghina salah seorang daripada mereka.”

Brittany Cartwright mempertahankan tingkah laku di perjumpaan Vanderpump Rules

Brittany kemudian mendedahkan bahawa Jax telah meminta maaf kepada Raquel pada pertemuan semula itu tetapi berkata adegan itu telah disunting.

'Dan sudah tentu mereka meninggalkan bahagian di mana Jax meminta maaf kepada Raquel dan di mana saya memberitahunya untuk menjadi lelaki yang lebih baik daripada James bertindak kepada saya,' Brittany tweeted . “Kami membuat penggambaran selama 14 jam pada hari itu. Emosi sangat tinggi dan anda hanya dapat melihatnya selama 3 jam.”

Brittany Cartwright membalas tindak balas perjumpaan Vanderpump Rules

The tiga bahagianPeraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan bersambung malam Isnin depan, 13 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: Instarimages