Satu episod baru Suri Rumah Sebenar Beverly Hills dijadualkan disiarkan malam ini kerana Puppy Gate masih menjadi topik hangat. Dan kini, klip baharu daripada episod tayangan perdana musim rancangan itu mempunyai beberapa penonton tertanya-tanya sama ada Kyle Richards tahu lebih banyak tentang pengalaman pahit itu daripada yang dia biarkan pada mulanya.

Drama Puppy Gate mula menjadi berita umum semasa penggambaran tahun lalu, beberapa hari selepas itu Denise Richards ' perkahwinan . Pada 11 September 2018, sebuah saluran media dilaporkan berlaku ketegangan antara Lisa Vanderpump dan Dorit Kemsley , selepas Dorit menurunkan seekor anjing yang diambilnya daripada Vanderpump Dogs di tempat perlindungan.

Beberapa minggu sebelum laporan itu keluar, Kyle merakam adegan , yang ditunjukkan semasa musim RHOBH episod perdana , dengan Teddi Mellencamp dan Lisa di Vanderpump Dogs, di mana isu anjing Lucy yang berakhir di tempat perlindungan telah dibincangkan.

Semasa adegan itu, Teddi mengakui dia sudah mempunyai pengetahuan tentang isu Puppy Gate manakala Kyle bertindak seperti baru pertama kali mengetahuinya.

Walau bagaimanapun, klip baharu daripada episod tertentu itu telah dikongsi di Twitter hari ini, oleh halaman Psikologi Bravo, dan ia menaikkan kening.Dalam klip itu, Kyle, yang kecewa dengan Lisa atas isu berasingan, menuduh Lisa mempunyai kecenderungan mahu melindungi Dorit, sementara tidak pernah melakukan perkara yang sama untuknya. Kyle boleh didengari memberitahu Lisa: 'Anda boleh menjadi b–ch kepada saya mengenainya, tetapi Dorit boleh menurunkan seekor anjing , dan [anda] seperti dia tidak sengaja.'

Komen Kyle membingungkan kerana tidak ada menyebut Dorit menurunkan anjing ini oleh sesiapa, selain Kyle, semasa adegan itu. Kisah yang diceritakan oleh semua orang dalam rancangan itu, kecuali komen Kyle, ialah rakan Dorit adalah orang yang menurunkannya di tempat perlindungan.

Ini membawa kepada spekulasi bahawa Kyle mungkin mempunyai pengetahuan terdahulu tentang Puppy Gatesebelum iniadegan itu dirakamkan. Pada masa kejadian, satu-satunya orang yang tahu tempat perlindungan telah tersirat Dorit menurunkan anjing itu sendiri ialah Teddi, Lisa, dan pekerja Vanderpump Dogs.

Selepas seorang peminat mentweet klip itu kepada Kyle, dia membalas dakwaan itu di Twitter petang ini dengan penafian ini: “Jika anda melihat episod itu anda MELIHAT mereka beritahu saya sebelum saya berkata demikian. ?.”

Walau bagaimanapun, dalam menonton semula episod itu, tiada siapa yang memberitahu Kyle bahawa Dorit menurunkan anjing itu. Malah, Lisa boleh dilihat memberitahu Kyle bahawa Dorit menghantar anjing itu ke rumah lain.

'Mungkin dalam fikirannya, dia percaya ia akan menjadi rumah yang baik,' kata Lisa kepada Kyle dan Teddi.

Sejak itu Teddi telah mengaku begitu terlibat dalam sesuatu skim untuk mendedahkan cerita Puppy Gate, dan sementara membabitkan Lisa, dia tidak pernah menyebut sebarang penglibatan Kyle. Dalam salah satu Bravonya blog musim ini, Teddi menyatakan Kyle tidak menyedari situasi sebelum adegan itu.

Walaupun Kyle dan Lisa sudah berbulan-bulan tidak bercakap kini, Kyle paling rapat dengan Lisa dan Teddi dalam tempoh itu.

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi jangan ragu untuk mengulas dan bersembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV! Klip pratonton ada di bawah.