Suri Rumah Sebenar New York City bintang Tinsley Mortimer telah menghadapi khabar angin tentang kemungkinan dipecat sejak akhir-akhir ini, tetapi adakah terdapat kebenaran pada laporan tersebut?

Pada 12 Jun, selepas Jill Zarin dan Carole Radziwill muncul di acara yang sama, orang dalam menawarkan kemas kini tentang Peranan musim 12 Tinsley di rancangan realiti TV Bravo.

Mengikut Muka surat Enam sumber, Tinsley Mortimer tidak dipecat dan sebenarnya telah merakam 'adegan ujian' dengan wanita misteri 'lebih muda' untuk musim ke-12.

'Ia seorang gadis baru yang lebih muda [yang] berkawan dengan Tinsley,' kata orang dalam mengenai bakal pemula itu. 'Mereka mengujinya.'

Outlet itu juga menyatakan bahawaBravo TV terus ke mahkamah Anthony Scaramucci isteri, Deidre Scaramucci , untuk musim akan datang.'Saya tidak boleh terlalu terperinci, tetapi saya suka melakukan persembahan itu,' katanya baru-baru ini.

Bagi Jill dan Carole, mereka menghadiri sambutan ulang tahun ke-20 Bluemercury di New York City pada malam Selasa. Walau bagaimanapun, secara berasingan Muka surat Enam Laporan menjelaskan, kedua-dua wanita itu langsung tidak bercakap antara satu sama lain.

'Mereka berjalan di sebelah satu sama lain dan tidak berkata apa-apa,' kongsi seorang pengintip. 'Mereka pasti melihat satu sama lain tetapi seolah-olah mereka mengabaikan satu sama lain.'

Sebagai peminatSuri Rumah Sebenar New York Citymaklumlah, Jill dan Carole tidak pernah benar-benar muncul bersama satu sama lain dalam rancangan itu. Tetapi mereka berkongsi a bekas kawan baik bersama , Bethenny Frankel .

Ketika Carole mempamerkan susuk tubuhnya dalam gaun hitam racy dengan padanan coli dan seluar dalam, Jill meluangkan masa bersamanya teman lelaki dia , Gary Brody , yang dilaporkan memeluknya sepanjang malam dan membuat tabiat 'meragut punggungnya' sepanjang acara itu.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: ACE PICTURES/INSTARimages.com, Startraksphoto