Tinsley Mortimer dilaporkan cuba mendapatkan pekerjaannya Suri Rumah Sebenar New York City.

Di tengah-tengah laporan yang bercanggah mengenai Masa depan Tinsley dengan siri TV Bravo , sumber mendakwa Tinsley berada dalam 'mod survival' kerana dia cuba untuk kekal dalam rancangan itu dengan menyenaraikan beberapa 'nama berprestij besar' untuk menyertainya.

'Dia cuba menjadikan dirinya kelihatan lebih baik,' kata sumber Muka surat Enam .

Malangnya, orang dalam meneruskan, rakan kelas tinggi Tinsley tidak mahu berbuat apa-apaSuri Rumah Sebenar New York City.

'Mereka melihat rancangan itu sebagai kemalangan kereta toksik - walaupun mereka semua menontonnya bersama rakan-rakan mereka,' kata sumber itu. 'Dia berharap untuk mendapat nama yang lebih besar dalam rancangan itu. Dia mencari wanita dan bertengkar dengan beberapa orang yang sangat penting.'Sejak beberapa minggu kebelakangan ini, khabar angin bertiup kencang berkenaan Tinsley dipecat daripada rancangan itu sebagai pengeluar mengasah Anthony Scaramucci isteri, Deidre Scaramucci . Bagaimanapun, orang lain yang rapat dengan Tinsley telah menafikan sekeras-kerasnya laporan ini. Mereka mendakwa Tinsley sebenarnya telah merakam adegan untuk musim 12 sudah pun dan baru-baru ini disertai oleh ahli pelakon yang berpotensi 'lebih muda'.

Walaupun ada yang mencadangkan bahawa Tinsley tidak akan dipaparkan sama sekali pada musim 12 dan bahawa dia telah disingkirkan oleh pelakon, sumber lain mendedahkan kepada Halaman Enam bahawa khabar angin mengenai dakwaan dia dipecat sebenarnya didorong oleh salah seorang bintang bersamanya yang mahu dia keluar.

'Ada seorang 'Suri Rumah' yang cuba membuatnya tidak kembali, dan menganggap dia mempunyai kuasa dalam media untuk mencipta ribut media ini,' jelas salah seorang rakan Tinsley. 'Mereka menyebarkan pembohongan. Ia adalah drama tipikal 'Suri Rumah'. Tinsley tidak kembali - tidak benar.'

'Ini benar-benar dibuat-buat, tiada satu pun daripada ini adalah fakta dan kedengaran seperti percubaan terdesak untuk seseorang mencipta naratif mereka sendiri tentang Tinsley,' tambah penyokong Tinsley kedua. “Hakikatnya setiap musim ada spekulasi siapa yang akan kembali atau tidak . . . Jadi, pada ketika ini semuanya gosip bodoh yang akhirnya membangkitkan heboh untuk musim depan.”

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com