Adakah Billie Lee dan Max Todd pasangan terbaharu daripada Peraturan Vanderpump ?

Semasa bahagian kedua daripada tiga bahagian perjumpaan istimewa malam tadi, Billie, yang sebelum ini terlibat dalam hubungan cinta dengan Jeremy Madix , seorang busboy Restoran SUR dan abang kepada Ariana Madix , membuka tentang hubungannya dengan Max selepas dia dilihat memberitahu ibunya, Lisa Vanderpump , bahawa dia dan Billie 'bermesra'.

'Saya tidak tahu saya perlu memberitahu bos saya yang saya tidur dengan anaknya,' kata Billie kepada Lisa dalam rancangan itu.

Serta-merta, Lisa terkedu. 'Awak tidur dengan dia?!' dia bertanya.

Menurut Lisa, dia pernah membincangkan hubungan Max dengan Billie sebelum ini tetapi tidak tahu sejauh mana percintaan mereka.'Max berkata, 'Dia seorang gadis yang cantik, Ibu. Kami berseronok bersama. Apa masalahnya?” Lisa teringat.

Bagi Billie, dia mencadangkan semasa pertunjukan itu bahawa walaupun dia dan Max adalah 'kawan', pergaulan masa lalu mereka adalah perkara sekali sahaja.

“Ia adalah malam yang mabuk. Ianya menyeronokkan. Dia comel; Saya suka dia; kami berkawan,” jelasnya.

SebagaiPeraturan Vanderpumppeminat akan ingat, Billie romantis dikaitkan dengan Jeremy semasa musim keenam rancangan itu tetapi mereka tidak pernah memberi gelaran kepada hubungan mereka. Yang berkata, mereka berdua tidak mempunyai apa-apa selain perkara yang baik untuk dikatakan tentang satu sama lain selepas keluar untuk tarikh tahun lepas.

“Temu janji kami sangat mengagumkan,” Jeremy berkata semasa penampilan pada Podcast Peraturan Pam. “Saya sangat sayangkan dia. Dia seorang yang luar biasa. Kami berseronok… banyak ketawa. Kami berkenalan dengan baik. Dia anak patung.'

'Dia seperti salah satu ejekan saya yang saya suka. Dan juga saya seorang yang bebas dan saya suka berhubung dan bercumbu dengan orang. Dan, anda tahu, kadang-kadang itu membawa kepada hubungan,” Billie menambah semasa wawancara dengan The Daily Dish.

Ikuti kesimpulan daripada tiga bahagianPeraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan malam Isnin depan, 20 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Faye Sadou/Media Punch/INSTARimages.com, Startraksphoto