Musim keenam Peraturan Vanderpump ditayangkan pada minggu ini dengan hebat!

Semasa Episod malam Isnin , bom digugurkan apabila bekas pelayan SUR Faith Stowers didedahkan Jax Taylor telah menipu teman wanitanya Brittany Cartwright dengan dia.

Lebih mengejutkan, Iman memberitahu James Kennedy bahawa kedua-duanya melakukan hubungan seks tanpa perlindungan. “Keadaan itu boleh membawa kepada sesuatu yang lebih besar daripada itu. Saya belum mendapat tempoh f-king saya!” kata Iman.

Yang membawa kita kepada soalan berjuta dolar hari ini. Adakah Iman hamil oleh Jax? Adakah Little Jax Taylor akan berlari-lari tidak lama lagi? Baiklah kami mempunyai jawapan untuk anda di bawah!

Walaupun haid Faith mungkin lewat, namun nampaknya dia TIDAK hamil. Dia telah menyiarkan di media sosial sepanjang tahun dan gambar dari kedua-duanya Twitter dan Instagram halaman menunjukkan dia mempunyai perut yang sangat rata dan pinggang yang kecil sepanjang tahun (serius bagaimana pinggangnya begitu kecil?!). Tiada baby bump langsung.Di bawah adalah gambar Iman.

Adapun bila Scheana Marie pesta penyamaran hari jadi telah difilemkan, nampaknya penggambaran berlaku pada minggu terakhir bulan Mei.

Faith Stowers dan jax taylor

Faith Stowers bergambar dengan pelakon Jax Taylor dan Vanderpump Rules pada bulan April

Faith Stowers of Vanderpump Rules

Bintang Vanderpump Rules Faith Stowers bergambar pada bulan September

Faith Stowers

Faith Stowers pada bulan Oktober

Dan semasa menggali gambar Iman, kami terjumpa permata ini di bawah -

vanderpump peraturan faith stowers dan brittany cartwright

Ya itulah Faith bergambar dengan Brittany awal tahun ini. Faith menyiarkan foto ini dengan kapsyen, “@BNCartwright #brax ?.” Yikes. Kesian Brittany.

Sementara itu Lisa Vanderpump sedang membalas episod tayangan perdana yang berapi-api dengan cara terbaik yang dia tahu — dengan jenaka!

Dia menangani khabar angin menipu Jax dengan menulis tweet, 'Apabila saya berkata 'Percayalah' saya tidak bermaksud secara literal ...' Lol.

Walaupun Faith tidak hamil, jalan cerita menipu masih akan menyebabkan beberapa drama utama untuk Brittany dan Jax pada musim Peraturan Pam ini.

Kredit Gambar: Instagram, Twitter

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA PERCAYA JAX MENIPU BRITTANY DENGAN IMAN?