Kristen Doute mengisytiharkan dirinya bujang semasa episod Isnin daripada Peraturan Vanderpump pertemuan semula tetapi adakah dia benar-benar sudah selesai dengannya on-again, off-again romance dengan bekas teman lelaki Brian Carter ?

Berikutan pengesahan perpisahan mereka, yang berlaku selepas Kristen memanggil Carter keluar pada kamera kerana gagal membantu dengan bil pangsapuri yang mereka kongsi, bekas pasangan itu mengeluarkan kenyataan bersama tentang masa depan mereka.

'Sama seperti setiap pasangan biasa, kami mengalami pasang surut dalam hubungan kami dan berusaha melalui ini bersama-sama ... apabila kamera tidak bergolek,' kata Doute Muka surat Enam , melalui wakil. 'Memandangkan kami masih memikirkan masa depan kami berdua, kami menganggap diri kami bujang.'

Semasa beberapa siri episod awal musim ini, Kristen dilihat mengadu tentang cara Carter lalai untuk bermain dan pada satu ketika, pelakon bersamanya, Stassi Schroeder, dan Katie Maloney , terlibat dalam pertelingkahan dengan Carter di rumah mereka di mana mereka menuduh Carter sebagai pasangan yang tidak baik. Sebagai tindak balas, Carter mencadangkan ia sebenarnya komen Stassi dan Katie yang membuat Kristen percaya hubungan mereka lebih buruk daripada yang sebenarnya.

Pada satu episod, Kristen meluahkan kekecewaannya dengan Carter semasa pengakuan.“Carter ialah pembantu jurugambar. Tetapi apabila dia tidak bekerja saya membayar segala-galanya,” akuinya. 'Sepanas yang saya fikirkan dia, saya tertarik dengan pemanduan itu.'

Semasa Kristen dan Carter menyelesaikan masalah mereka, mereka telah menghabiskan masa bersama di Los Angeles dan pada hari Isnin, Kristen menyiarkan foto daripada mereka berdua menghadiri acara untuk barisan pakaiannya, James Mae.

“Adakah Carter masih relevan?” tanya seorang peminat selepas perasan bekas dia dalam pic.

'(Dia dalam foto) dia sentiasa relevan,' jawabnya.

Peraturan Vanderpump Kristen Doute Digantung Dengan Brian Carter Selepas Berpisah

Walaupun Kristen baru-baru ini membeli rumah baharu di L.A., masih belum diketahui sama ada Carter telah berpindah atau tidak.

Bahagian kedua tiga bahagianPeraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com