akan Tom Sandoval berkhidmat sebagai lelaki terbaik di Jax Taylor dan Brittany Cartwright 'kahwinan bulan depan?

Menjelang Peraturan Vanderpump pasangan Perkahwinan Jun di Kentucky , Tom mengesahkan sama ada dia kehilangan status lelaki terbaiknya atau tidak selepas bertahan James Kennedy menentang Jax dan Brittany semasa perjumpaan musim 7 dan melangkau parti bujang Jax baru-baru ini.

Seperti yang mungkin dilihat oleh peminat, Stassi Schroeder menimbulkan khabar angin mengenai Tom mungkin akan dipecat sebagai lelaki terbaik Jax semasa muncul Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung dalam bulan April. Pada rancangan itu, Stassi memberitahu hos Andy Cohen bahawa Tom mungkin tidak lagi diketengahkan dalam kedudukan yang dipandang tinggi di perkahwinan yang akan datang .

Semasa menghadiri Anugerah Emmy Siang minggu lepas, Tom bercakap dengannya Kami Mingguan dan mengesahkan dia dan Tom Schwartz masih lelaki terbaik bersama Jax.

'Saya sentiasa berharap orang ramai mempunyai fikiran terbuka dan tidak pernah membuat fikiran mereka lebih awal,' kata Tom mengenai komennya pada perjumpaan itu. 'Berfikiran terbuka dan mendengar semua orang keluar, cuba lihat sisi cerita semua orang, letakkan diri anda dalam kedudukan semua orang dan pergi dari situ kerana semua orang mempunyai sebab untuk merasakan cara tertentu.''Saya berasa agak kotor mengenainya,' akuinya. “Saya kehilangan sedikit jiwa saya pada hari itu. Berbanding dengan perjumpaan lain yang satu ini ada di sana.”

Walaupun Tom melangkau parti bujang Jax minggu lalu sebagai ganti permainan besbol di St. Louis, dia kini merancang pesta bujang kedua dengan Lala Kent sudah bertunang, Randall Emmett , di Miami.

'Saya mahu ia menjadi lebih tenang, tetapi rakan-rakan saya merosot, jadi ia akan menjadi gila. Tom telah mengambil alih tempat duduk belakang dan Randall telah mengambil alih,” dedah Jax kepada Hidangan Harian podcast bulan lepas. “Saya tidak tahu sama ada awak kenal Randall; dia sangat gila: 'Jax, kami mendapat kapal layar; kami melakukan ini; kami mendapat kelab ini; kami akan berada di sini; kami akan pergi ke kelab jalur ini,' dan saya seperti, 'OK, saya rasa anda akan mengambil alih.'”

Bahagian kedua tiga bahagianPeraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan bersiaran malam ini, 13 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Eugene Powers/Shutterstock.com, Faye Sadou/Media Punch/Alamy Live News